STIPSA NAD STIPSAMA: Upropastio vezu jer mu je teško da se uhvati za novčanik "MENI JE ŽAO PARA, NISAM TAKAV"
Ilustracija, Foto: Emilija Jovanović

POGREŠNA PROCENA

STIPSA NAD STIPSAMA: Upropastio vezu jer mu je teško da se uhvati za novčanik "MENI JE ŽAO PARA, NISAM TAKAV"

Sa jednim od njih suočila se i jedna Tviterašica koja se predstavlja kao Dora, a koja je podelila prepisku sa udvaračem, sada već, verovatno, bivšim

Objavljeno:

I dok je nekada praktično bilo pravilo da se muškarac na romantičnim sastancima hvata za novčanik i plaća piće, danas je ta praksa sve ređa, a račun često plate i žene ili se isti deli na pola. Ovo je već nekoliko godina unazad "vruća" tema u društvu, a ujednačenog stava - nema.

I dok neka gospoda i dalje prkose ovom trendu i insistiraju da oni budu ti koji podmiruju ceh u restoranu ili kafiću, ima i onih koji su u potpunosti usklađeni sa novim tendencijama u muško-ženskim odnosima i ne pada im na pamet da potroše više nego što moraju.

Sa jednim od njih suočila se i jedna Tviterašica koja se predstavlja kao Dora, a koja je podelila prepisku sa udvaračem, sada već, verovatno, bivšim. On joj je saopštio da nisu jedno za drugo, jer joj je potreban "tip koji je u gasu da joj plaća kafe, a on nije takav".

"Jednostavno nisam taj gas da nekome plaćam kafe i ostale nebuloze, a tebi treba takav tip", poslao joj je ovaj muškarac poruku, pa se ubrzo nadovezao na svoje reči:

"Meni je žao para, mislim imam taj problem, koji je zapravo i dobar, mogu na sebe da potrošim nebitno koliko, ali ako nekome platim kafu koja neće biti uzvraćena, to me boli, je**no gorim iznutra, prosto ni 10 dinara ti ne bih dao".

Nimalo džentlmenski, priznaćete, ali ako ništa drugo - bar je iskren.

Njegove poruke izazvale su brojne reakcije srpskih Tviteraša. "I Bog svašta drži", "Stipse raspale dabogda se pogušili u sopstvenom sebstvu", "Bože sačuvaj", "Ma šta je ovo, ko je ovo", samo su neki od komentara.

(Espreso / Blic žena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.