GROM UDARIO ŠTALU PORODICE ČOLOVIĆ: Samo se čuo PRASAK, a onda je izgorelo SVE do TEMELJA!
Požar, Foto: RINA

užas

GROM UDARIO ŠTALU PORODICE ČOLOVIĆ: Samo se čuo PRASAK, a onda je izgorelo SVE do TEMELJA!

Na objektu je svakako pričinjena velika materijalna šteta

Objavljeno:

Jako nevreme praćeno obilnom kišom prethodnih dana nije zaobišlo ni novovaroški kraj. U selu Miševići na Zlataru usled strahovite oluje grom je pogodio u štalu u domaćinstvu Slavenka Čolovića, nakon čega je u objektu planula vatra i izbio je požar. Na lice mesta su odmah upućena dva vatrogasna vozila, ali uprkos svim naporima štala je izgorela do temelja.

"Vatru je primetila sestra koja živi u porodičnoj kući. Prvo je blesnula munja, a zatim se čuo silovit prasak nakon čega je štala počela da gori. Za kratko vreme sve je pretvoreno u pepeo. Od objekta su ostali samo nagoreli zidovi, a sve drugo je progutao plamen. Štala je bila podaščana, a krovne grede i bale sena samo su doprineli da se vatra proširi velikom brzinom", rekao je za RINU Slavenkov sin Miško Čolović.

On dodaje da je, na svu sreću, štala bila prazna stoga nije bilo nastradalih životinja što im je i najvažnije. Na objektu je svakako pričinjena velika materijalna šteta.

"Otac je prošle jeseni prodao krave i ovce i vratio se u grad da živi, tako da je ta štala bila prazna. Kako smo je izgradili pre dvadeset godina, tako ćemo ponovo ako bude bilo potrebe. Bitno je samo da niko nije nastradao", kaže Miško.

Tokom nevremena u novovaroškom kraju došlo je do oštećenja i na putnoj infrastrukturi.

(Espreso / RINA)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.