"OČUH JE BRINUO O NJENOM DETETU VIŠE OD OCA": Žena je dugo bolovala nakon razvoda, onda se pojavio ON i izlečio je!
Ilustracija, Foto: Profimedia

ŽIVOTNI PUTEVI

"OČUH JE BRINUO O NJENOM DETETU VIŠE OD OCA": Žena je dugo bolovala nakon razvoda, onda se pojavio ON i izlečio je!

Taj čovek je danas, iako to nisam tražila, otišao i snimao moje dete kako pleše

Objavljeno:

Nekada je tako u životu - ma koliko neko da je vaš najbliži i najrođeniji, više će vas čuvati i voleti neko ko vam nije ništa po rodbinskoj vezi. Tvit jedne žene govori upravo o tome - nakon razvoda i nove ljubavi, upravo je očuh bio taj koji je više brinuo o njenoj ćerki u poređenju sa angažovanjem oca. Svoju sreću je podelila javno. Sa razlogom.

"Posle razvoda sam dugo bolovala. Onda se u mom životu pojavio čovek koji me je prosto zavoleo. Bez izuzetka. Prihvatio. Izlečio. Taj čovek je danas, iako to nisam tražila, otišao i snimao moje dete kako pleše. Jer zna da njen tata nije tamo. Jer nije želeo da budem tamo sama", pisalo je u objavi na Tviteru.

Ljudi su bili oduševljeni, razneženi i preplavljeni emocijama jer jedan ovakav postupak vraća veru u ljude, u porodicu, u poštovanje i ljubav.

"Predivno", "Rasplakala sam se. Zato ne podnosim ono da su SVI SU MUŠKARCI LOŠI", "Ko voli tebe, voleće i tvoje dete", "Mislim da se tako može zavoleti i dete koje nije tvoje rođeno. To je neka nedeljiva ljubav koju neko ima ili nema u sebi. Srećna sam da si naišla na takvu osobu, naročito nakon razočarenja i bola. Srećna sam zbog vas dve", bili su samo neki od komentara dirnutih pratilaca na mreži.

Ponosna žena je na kraju potvrdila da njen novi životni partner njenu ćerku gleda kao svoje dete, ali da i devojčica njega voli kao oca.

1 / 3 Foto: Profimedia

(Espreso / Blic žena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.