MONAHINJI MAKRINI PATRIJARH PAVLE SE JAVIO U SNU: Vidno je potreslo ono što joj je rekao! (VIDEO)
Patrijarh Pavle, Foto: Printscreen/youtube/Arheo-amateri Srbije, Dado Đilas

UPOZORIO JE

MONAHINJI MAKRINI PATRIJARH PAVLE SE JAVIO U SNU: Vidno je potreslo ono što joj je rekao! (VIDEO)

A na šta ju je sve upozorio i šta joj je rekao patrijar Pavle, poslušajte u videu ispod, koji je pogledalo blizu 630 hiljada ljudi

Objavljeno: 11:19h

Patrijarh Pavle, čovek koga su mnogi u Srbiji smatrali živim svecem, je preminuo 2009. godine. Za svog života ostavio je veliki trag u pravoslavlju, a tri godine kasnije na internetu se pojavio snimak na kojem monahinja Makrini priča kako joj se javio pokojni patrijarh u snu.

Monahinja Makrina tvrdi da je zajedno sa njim, navodno, videla događaj koji će potresti Srbiju, a radi se ogromnom protestu!

1 / 10 Foto: RINA

– Pokazuje mi Pavle, gledamo, nalazimo se nad oblacima, samo u jednom treutku vidim otvori se nebo, hiljade uniformisanih ljudi sletelo je nad Beogradom. Krv, povređeni, masa, hitne pomoći, vidim sveštenstvo, svašta… Još čujem vrisku i buku. Rekao mi je i da Patrijaršija neće postojati… Posle tri meseca, posle svega, Bog će sve to srediti… – govorila je monahinja u jednom dahu.

A na šta ju je sve upozorio i šta joj je rekao patrijar Pavle, poslušajte u videu ispod, koji je pogledalo blizu 630 hiljada ljudi.

(Espreso / Srbija javlja)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.