ŠTA DONOSI RAZGOVOR VUČIĆA I PUTINA:Kako će na to gledati EU i kako će Srbija izneti nove ucene Viole fon Kramon
Foto: Kurir TV

PAŽNJA!

ŠTA DONOSI RAZGOVOR VUČIĆA I PUTINA:Kako će na to gledati EU i kako će Srbija izneti nove ucene Viole fon Kramon

Najdirektniji je poslednji potez evroposlanice Viole fon Kramon koja je podnela amandman kojim se praktično traži zatvaranje rusko-srpskog humanitarnog centra u Nišu

Objavljeno:

Pored toga što javnost u Srbiji sa nestrpljenjem čeka zaključke razgovora predsednika Aleksandra Vučića i predsednika Ruske Federacije Vladimira Putina, gotovo podjednako je zainteresovana i Evropska unija. Svaki zaključak nakon razgovora Evropa će pratiti budnim okom, a još jedna tačka interesovanja je i zvanična poseta ruskog šefa diplomatije Sergeja Lavrova koji dolazi u Beograd 7. juna. Paralelno, od evropskih lidera čujemo ne samo podsećanje, već od pojedinaca i uslovljavanje, da Srbija što pre uvede sankcije Rusiji i tako usaglasi spoljnu politiku sa spoljnom politikom Evropske unije.

Najdirektniji je poslednji potez evroposlanice Viole fon Kramon koja je podnela amandman kojim se praktično traži zatvaranje rusko-srpskog humanitarnog centra u Nišu, ali i ukidanje leta Beograd-Moskva, kao i uvođenje sankcija.

Kako će Srbija izneti nove ucene? Kakvi zaključci mogu da se očekuju od sastanka Vučića i Putina? Šta donosi šef ruske diplomatije Sergej Lavrov i kako će na sve to gledati Evropa?

Gosti Usijanja:

Vladislav Jovanović, diplomata u penziji i nekadašnji ministar inostranih poslova Jugoslavije

Milimir Mučibabić, univerzitetski profesor

Urednica i voditeljka Silvija Slamnig

Gledajte Usijanje” večeras od 19.20 časova na Kurir televiziji!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.