"MAMA, MAMA, IMAM NOVA VRATA": Mala Marija posle STRAVIČNE TRAGEDIJA ponovo ima osmeh na LICU! (FOTO)
Ilustracija, Foto: Budi Human

JOŠ JEDNOM POKAZALI HUMANOST NA DELU

"MAMA, MAMA, IMAM NOVA VRATA": Mala Marija posle STRAVIČNE TRAGEDIJA ponovo ima osmeh na LICU! (FOTO)

Ukupna vrednost pomoći iznosila je 27.262 KM, odnosno oko 13.939 evra

Objavljeno:

Humanitarna organizacija "Srbi za Srbe" objavila je na svojoj Fejsbuk stranici da je renoviran dom za bezbrižno detinjstvo male Marije iz Bosanskog Grahova.

„Mama, mama! Marija ima nova vrata!” – uzviknula je mala Marija kada je prvi put ugledala svoju renoviranu i opremljenu kuću.

Ta nova vrata bila su samo znak novog početka i prolaza u Marijinu novu sobu, trpezariju sa kuhinjom i kupatilo, koje su sa velikom radošću iščekivali.

Marija je dobila novi dom
Marija je dobila novi domfoto: Printscreen/Facebook/Srbi Za Srbe

Podsetimo, tragedija u porodici Ivetić iz Kazanaca dogodila se kada se otac Branko vraćao iz porodilišta, gde je nekoliko sati ranije dobio ćerku i, izgubivši kontrolu nad automobilom, smrtno je stradao, ostavivši iza sebe tek rođenu ćerku Mariju (1) i suprugu Božanu (48).

Sa njima u domaćinstvu živi i Brankova majka Marija, a za ovu tužnu priču i porodicu "Srbi za Srbe" saznali su od sveštenika Željka, čiji su Ivetići bili parohijani.

Na njegov poziv, posetili su ovu porodicu i tada ih zatekli u kući koja je izgrađena uz pomoć donacija nekoliko godina nakon rata, s obzirom na to da je stara kuća bila zapaljena i srušena do temelja.

Ukupna vrednost pomoći iznosila je 27.262 KM, odnosno oko 13.939 evra.

1 / 10 Foto: Printscreen/Facebook/Srbi Za Srbe

"Kada se život poigra na najgori način sa dobrim ljudima i njihovom sadašnjošću, na nama je da budemo složni i zajedničkim snagama osiguramo im što bolju budućnost. Ovim putem vas pozivamo da osmeh male Marije bude naš zajednički vetar u leđa za osmeh sve dece, kojima u ovim teškim trenucima život omogućava samo suprotno. Budimo njihov oslonac u teškim vremenima!", naveli su u objavi iz Humanitarne organizacije "Srbi za Srbe".

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.