Petak 13.- razbij maler kupovinom 13 proizvoda po nikad nižim cenama!
Ilustracija, Foto: Promo

SJAJNA PONUDA

Petak 13.- razbij maler kupovinom 13 proizvoda po nikad nižim cenama!

Ignorišete ovo sujeverje ili pak razbijete maler kupovinom 13 proizvoda po strašnom niskim cenama

Objavljeno: 11:31h

Petak 13. mnogi smatraju baksuznim danom u godini. Ako se brinite šta će biti ovog petka, niste jedini. Psiholozi su čak osmislili dijagnozu za takav osećaj – paraskavedekatriafobija ili strah od petka 13.

Jedna opcija je da ostanete u svom krevetu i izbegnete potecijalni baksuz koji vas može zadesiti na petak 13., ignorišete ovo sujeverje ili pak razbijete maler kupovinom 13 proizvoda po strašnom niskim cenama.

Promo
foto: Promo

Sa dolaskom lepog vremena, ako imate kuću ili vikendicu, bazen je nešto u šta definitivno treba uložiti novac, jer će omogućiti vama , vašoj porodici i prijateljima sjajan ugođaj tokom celog leta. U bogatoj ponudi bazena izdvajamo Intexov bazen sa pumpom, dimenzija 3,55 X 076 m. Sve što treba da znate o bazenima saznajte u našem vodiču za kupovinu bazena, gde je na vrlo jednostavan način objašnjeno na šta treba obratiti pažnju i koji je idealan bazen za vaše potrebe.

Za outdoor aktivnosti, naročito za decu, idealan način da to vreme u prirodi bude korisno kako za psihičko tako i za mentalno zdravlje je vožnja bicikla. Zato smo pripremili za vas specijalan popust za dečije biciikle, kako za devojčice, tako i za dečake.

Za sve one koji su naklonjeni borilačkim sportovima, na popustu su šorcevi čuvenog brenda Venum.

Ako vam treba novo posuđe za kuvanje, tu su Express lonci čuvenog Brenda Tefal koji su na popustu od čak 40%.

Za sve one koji vode računa o nezi lica, jedan od Niveinig bestsellera, Nivea Q10 Pover krema protiv bora i zatezanja lica, sa zaštitnim faktom 15 je na popustu čak 35%, a za podmlađivanje nežne kože oko očiju, tu su Hidrogel flasteri za oči luksuznog Brenda Re na popustu od čak 38%. Ako ne posedujete električnu četkicu za zube, sada je pravo vreme da kupite i to soničnu, koja dostiže čak do 40 000 mikro-oscilacija u minuti i time savršeno čisti plak i naslage, na popustu od čak 30%

Promo
foto: Promo

Sada je prava prilika da se počastite pravim letnjim parfemima, po nikad nižim cenama. Za muškarce smo pripremili parfem čuvenog brenda Hugo Boss – Hugo Now, koji je na popustu čak 45%, a za žene parfem Givenchy L`Interdit Intense na popustu od čak 30%.

Za savršeno čist automobile, bez odlaska u perionicu, tu je perač pod pritiskom na popustu od čak 35% , za savršeno čist dom tu je Gorenje 2u1 ručni i štapni usisivač na popustu od čak 47%

Nismo zaboravili ni na najmlađe - odabrani asortiman trontineta čuvenog brenda 4baby je na popustu čak 25%.

I ako ne volite da provodite vreme u prirodi, već više volite da igrate igrice ili provodite vreme za računarom, spremili smo čak 48% popusta na savršen komplet koji čine tastatura, miš i slušalice.

I to nije sve, bez obzira na iznos kupovine, na bazzar.rs je besplatna dostava za sve, a za sve čitaoce portala https://www.espreso.co.rs/ obezbedili smo dodatnih 13% popusta i na već snižene artikle uz promo kod ESPRESO13! Da bi bili u toku sa svim našim akcijama, prijavite se na naš newsletter jer vas najbolje ponude čekaju tamo.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.