Danas oblačno sa kišom, najviša dnevna 8 stepeni!
Foto: Fonet

Vremenska prognoza

Danas oblačno sa kišom, najviša dnevna 8 stepeni!

Jutarnja temperatura biće od nula do šest stepeni, najviša dnevna od tri do osam stepeni 3 do 8, u Timočkoj Krajini do 12 stepeni.
Objavljeno: 07:24h

U Srbiji će danas biti oblačno, mestimično sa kišom, na višim planinama će padati sneg, saopštio je Republički Hidrometeorološki zavod Srbije.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Tokom prepodneva se očekuje postepeni prestanak padavina i delimično razvedravanje, prvo u centralnim, a zatim i u južnim predelima. Kasnije popodne uslediće novo naoblačenje sa severa, u nižim predelima sa kišom u višim sa snegom. Tokom noći ka sredi sneg se očekuje i u nižim predelima. Jutarnja temperatura biće od nula do šest stepeni, najviša dnevna od tri do osam stepeni 3 do 8, u Timočkoj Krajini do 12 stepeni. U Beogradu prepodne oblačno, tokom dana suvo uz delimično razvedravanje i sunčane periode, tokom noći je moguć sneg. Jutarnja temperatura oko tri stepena, maksimalna dnevna oko šest stepeni. U sredu i četvrtak biće hladnije i vetrovito sa umerenim, povremeno jakim, severozapadnim vetrom, na istoku i na planinama sa udarima olujne jačine. Na severu uglavnom suvo, u ostalim krajevima mestimično sa snegom uz stvaranje manjeg snežnog pokrivača. Zatim suvo, u petak i subotu hladno, u većini mesta ledeni dani, a od nedelje temperatura u postepenom porastu. Biometeorološka prognoza za utorak 27. decembar 2016: Biometeorološka situacija biće nepovoljna za većinu hroničnih bolesnika. Oprez se savetuje asmatičarima i kardiovaskularnim bolesnicima. Kod meteoropata je moguća pojava reumatskih bolova i neraspoloženja.

(Espreso.co.rs / Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.