Prof. dr Slavko Matić novi direktor MediGroup Opšte bolnice
Slavko Matić, Foto: Promo

SPECIJALISTA OPŠTE HIRURGIJE

Prof. dr Slavko Matić novi direktor MediGroup Opšte bolnice

Opšta bolnica MediGroup počela je sa radom u decembru 2013. godine

Objavljeno:

MediGroup Opšta bolnica u Beogradu, dobila je novog direktora, specijalistu opšte hirurgije prof. dr Slavka Matića. Ova promena je rezultat ambicioznih planova i nove organizacije u okviru MediGroup sistema.

Novi direktor, prof. dr Matić, najavio je da će poverenje koje mu je ukazano iskoristiti da zajedno sa celim timom Opšte bolnice radi na daljem jačanju liderske pozicije u privatnom zdravstvenom sektoru, a kao i do sada, glavni fokus će im biti da svakom pacijentu obezbede brzu i adekvatnu negu i lečenje.

Privilegija je biti postavljen na rukovodeću poziciju u najvećoj privatnoj bolnici u zemlji. Ujedno, to je i velika odgovornost, jer je reč o ustanovi koja je pacijentima posvećena i dostupna 24 sata dnevno, 365 dana godišnje. Raspolažemo i najvećim privatnim porodilištem u Srbiji, sa neonatološkom jedinicom u kojoj do danas došlo na svet više od 4370 beba", rekao je prof. dr Matić i istakao uverenje da će mu dugogodišnje hirurško i lidersko iskustvo veoma značiti u vođenju Opšte bolnice.

Prof. dr Matić, koji je vodeći stručnjak iz oblasti opšte i digestivne hirurgije sa više od 30 godina iskustva, izrazio je veliko zadovoljstvo što predvodi predan i posvećen tim stručnjaka.

"Pred nama je izazovan put koji podrazumeva dalje unapređenje spektra i kvaliteta naših usluga kako bismo ponudili efikasniji tretman i osigurali još veće zadovoljstvo naših pacijenata. Smatram da se kontinuirano mora raditi na poboljšanju standarda koji su zastupljeni u ustanovi i ujedno verujem da posvećenim timskim radom možemo da ostvarimo sve ciljeve“, zaključio je prof. dr Matić.

Opšta bolnica MediGroup počela je sa radom u decembru 2013. godine, i u njoj se nalazi sedam centara izvrsnosti za procedure u oblasti ginekologije i akušerstva, neurohirurgije i spinalne hirurgije, urologije, opšte hirurgije, grudne hirurgije, radiologije, pedijatrije i dečije hirurgije. Sa četiri operacione sale, dve sale za porođaj, dve endoskopske, angio salom i više od 70 kreveta, Opšta bolnica MediGroup je najveća privatna bolnica u Srbiji.

Prof. dr Matić poseban interes ima za minimalno invazivni i laparoskopski tretman oboljenja digestivnog trakta i u toj oblasti jedan je od utemeljivača i vodećih hirurga u zemlji i regionu. Svoju višedecenijsku karijeru proveo je na Prvoj hirurškoj klinici Univerzitetskog Kliničkog Centra Srbije gde je radio najpre kao lekar na specijalizaciji, a potom i kao specijalista hirurg. Od 2009. bio je načelnik Odeljenja za rekonstruktivnu žučnih vodova, hirurgiju pankreasa i slezine.

(Espreso / Promo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.