BAHATOST I BEZOBRAZLUK U ČAČKU: Doterali pun kamion smeća i istovarili nasred platoa! (FOTO)
Čačak, Foto: Rina

sramota

BAHATOST I BEZOBRAZLUK U ČAČKU: Doterali pun kamion smeća i istovarili nasred platoa! (FOTO)

Bez trunke ekološke svesti!

Objavljeno:

Sramotna slika osvanula je na reciklažnom platou koji se nalazi u čačanskom naselju Atenica. Nesavesni pojedinac kamionom je pored groblja dovezao gomilu smeća, izručio ga i tu ostavio mimo svih propisa, apela i bez trunke ekološke svesti.

"Da su praznici omogućili našim sugrađanima da budu vredni i pospreme po svojim stanovima i dvorištima, dokazuje i to što i pored svakodnevnog vršenja usluge, nalazimo gomile kabastog i drugog otpada u i pored kontejnera, nabacane, nagomilane. Do ovakvog gomilanja dolazi iz jednostavnog razloga što ovakvom otpadu nije mesto pored tih posuda", kažu u JКP "Кomunalac".

Oni ističu da svakodnevno prazne posuda na platoima, ali zbog nemara pojedinaca vrlo često dolazi do haosa.

1 / 3 Foto: Rina

"Potpuno nerazumno izručuju svoje smeće na gomilu nasred reciklažnog platoa van posuda. Ogromne gomile smeća nastanu za jedno popodne ili pre podne. Neverovatno. Кako na većini ovih lokacija postoji video nadzor, to će sasvim izvesno doći do kažnjavanja nesavesnih sugrađana, odnosno korisnika usluga", poručuju iz ovog komunlanog preduzeća.

Oni apeluju na sugrađane da na adekvatan način odlažu svoj kućni i ostali otpad, a da se obrate njima nas ukoliko im je potrebna pomoć oko preuzimanja kabastog otpada.

( Espreso / Rina )


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.