Priroda u svakom gutljaju - Jazak voda!
Jazak, Foto: Promo

BEZ HEMIJSKOG DORAĐIVANJA

Priroda u svakom gutljaju - Jazak voda!

Poznata kristalna providnost i bistrina Jazak vode, kao i visoka količina minerala, čine je savršenim osveženjem za predstojeće letnje dane

Objavljeno:

Poznata činjenica je da je Srbija zemlja koja obiluje prirodnim bogatstvima, među kojima je i pitka voda, kao sve ugroženiji resurs na globalnom nivou. U prilog tome govori i činjenica da je Komisija UN svrstala upravo Srbiju na listu prvih 50 zemalja u svetu koje raspolažu velikim rezervama zdrave i pitke vode. Od izvora Taorskih vrela u podnožju planine Povlen, preko Vrela Grze u kotlini južnog dela Kučajskih planina i Vrela Mlave ispod severnih obronka planine Beljanice, pa do izvora Jazak na Fruškoj gori, domaća izvorska voda pravi je eliksir mladosti i zdravlja, koji sve više privlači ljubitelje zdravog života iz celog sveta.

Fruškogorski izvor „Jazak“, ušuškan u šume koje okružuju istoimeni manastir, izvire iz dubine od 128 metara pod zemljom i predstavlja jedno od najpoznatijih izvorišta mineralne vode. Njen put kroz karbonatne stene – krečnjake i dolomite – čini je pogodnom za piće, i to bez potrebe za dodatnim hemijskim dorađivanjem, što predstavlja pravi raritet u savremenom svetu. O kvalitetu i važnosti Jazak vode svedoči i žig „Čuvarkuća“ kojim je nedavno nagrađena, a koji predstavlja potvrdu da je ovaj proizvod deo prirodne, kulturne i gastronomske baštine Srbije.

Poznata kristalna providnost i bistrina Jazak vode, kao i visoka količina minerala, čine je savršenim osveženjem za predstojeće letnje dane, dok svojom optimalnom pH vrednošću povoljno utiče na hidrataciju organizma i kože.

Ovog proleća i leta, iskoristite prirodna bogatstva i lepote naše zemlje, provedite svaki slobodan trenutak u aktivnom odmoru, a „Jazak“ voda će se pobrinuti da se okrepite i osvežite na najbolji način!

(Espreso / Promo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.