SUTRA PROMENLJIVO VREME: Samo će u jednom delu zemlje biti PRETEŽNO SUNČANO
Lepo vreme, Foto: Emilija Jovanović

RHMZ

SUTRA PROMENLJIVO VREME: Samo će u jednom delu zemlje biti PRETEŽNO SUNČANO

U Beogradu će sutra pre podne biti pretežno sunčano, a posle podne promenljivo oblačno vreme

Objavljeno:

U Srbiji će sutra biti promenljivo oblačno vreme, ponegde sa kratkotrajnom kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom, jedino će na severu pre podne biti pretežno sunčano, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ).

Duvaće slab i umeren istočni vetar, uveče u skretanju na jugoistočni. Najniža temperatura biće od pet do 11 stepeni, najviša dnevna od 19 do 22.

U Beogradu će sutra pre podne biti pretežno sunčano, a posle podne promenljivo oblačno vreme, uz slab i umeren vetar. Najniža temperatura biće od sedam do 10 stepeni, najviša dnevna oko 21 stepen.

1 / 8 Foto: Emilija Jovanović

U Srbiji će od 1. do 7. maja biti promenljivo, toplo i nestabilno vreme, ponegde sa kišom, pljuskovima i grmljavinom, koji će u nedelju i početkom sledeće sedmice biti češći u južnim i zapadnim delovima zemlje. U nedelju i ponedeljak u košavskom području će duvati umeren i jak vetar.

Biometeorološka prognoza za subotu, 30. april: Nepovoljne meteorološke prilike mogu doprineti pogoršanju tegoba kod reumatičara i psihički obolelih osoba, a poseban oprez se savetuje osobama sa varijabilnim krvnim pritiskom. Moguće meteoropatske reakcije su umor i neraspoloženje.

Bonus video:

06:16

Espreso Modna Policija: Nada Macura

(Espreso/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.