OVO SU NAJBOLJA VIKEND NASELJA KOJA MOŽETE POSETITI ZA PRVI MAJ: Noćenje od 10 do 300 evra, evo gde je najskuplje
Prvi maj, Foto: Tanjug/Sava Radovanović

PRVI MAJ

OVO SU NAJBOLJA VIKEND NASELJA KOJA MOŽETE POSETITI ZA PRVI MAJ: Noćenje od 10 do 300 evra, evo gde je najskuplje

Na Zlataru je u ponudi cela vila po ceni od 140 evra za noć. Njen kapacitet je 10 osoba, što će reći da vas dan na prelepoj planini košta 1650 dinara

Objavljeno:

U Srbiji nema planine, rečne obale ili jezera a da na njemu ne postoji vikend naselje.

Poslednjih godina vlasnici vikendica tokom sezone nude svoje objekte u najam. Moguće je iznajmiti sve od domaćinstva u blizini Bovanskog jezera pa sve do luksuzne vile na Zlatiboru.

Osnovna karakteristika kojom smo se vodili je ta da se vikend naselje nalazi u blizini turističkog centra ali da nije na samoj "špici". To znači da u obzir nismo uzeli apartmane u centru gore pomenutog Zlatibora, gde sete okruženi betonom, vrevom smešteni u apartmanu.

1 / 5 Foto: RINA

Kada su u pitanju vikendice, vile ili apartmani koje mogu da iznajme velike grupe prijatelja ili više porodica, a da u isto vreme budu dovoljno blizu najpoznatijih turističkih lokacija u zemlji, i dovoljno daleko od gužve, ovakva je situacija:

Cene se kreću od oko 10 evra za veći apartman, po noćenju, pa sve do nekoliko stotina evra za ceo objekat.

Na Zlataru je u ponudi cela vila po ceni od 140 evra za noć. Njen kapacitet je 10 osoba, što će reći da vas dan na prelepoj planini košta 1650 dinara. Ako ostajete 4 dana to znači da vas boravak košta manje nego što biste dali za smeštaj u dvokrevetnom apartmanu na Fruškoj Gori gde noćenje košta najmanje 6000 dinara.

(Espreso / Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.