NAJNOVIJA PROGNOZA VREMENA ZA SUTRA! Spremite se za TEŠKO I TMURNO VREME, ali i za ovu TEMPERATURU
Vreme, Foto: Nemanja Nikolić

spremite se!

NAJNOVIJA PROGNOZA VREMENA ZA SUTRA! Spremite se za TEŠKO I TMURNO VREME, ali i za ovu TEMPERATURU

Vetar će biti slab i umeren severni. Minimalna temperatura biće od šest do deset stepeni Celzijusa, a maksimalna temperatura od 17 do 21

Objavljeno:

U Srbiji će sutra biti umereno i potpuno oblačno, a u brdsko-planinskim predelima mestimično sa slabom kišom, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod Srbije (RHMZ).

Vetar će biti slab i umeren severni. Minimalna temperatura biće od šest do deset stepeni Celzijusa, a maksimalna temperatura od 17 do 21.

U Beogradu će sutra biti umereno do potpuno oblačno i uglavnom suvo. Vetar će biti slab i umeren severni. Minimalna temperatura biće oko deset, a najviša oko 19 stepeni Celzijusa.

U Srbiji će narednih sedam dana biti promenljivo, toplo i nestabilno, ponegde sa pljuskovima i grmljavinom.

U Beogradu se predvidja slično vreme u istom periodu.

1 / 20 Foto: Nemanja Nikolić

Biometeorološki zavod za petak, 29. april: Biometeorološke prilike mogu imati povolјan uticaj na hronično obolele i osetlјive osobe. Izvesna opreznost se savetuje srčanim bolesnicima. Moguća je pojava glavobolјe u blažoj formi.

Podsećamo, kako najavljuju meteorolozi, za Praznik rada moguće je nešto lepše vreme, s tim što se kiša očekuje i 30. aprila i 2. maja.

U petak i u subotu promenljivo oblačno i toplije, ponegde sa slabom kišom, u petak uglavnom u južnim i centralnim, a u subotu i na istoku Srbije. Na severu će biti potpuno suvo. Minimalna jutarnja temperatura biće od 5 do 11 stepeni, a maksimalna dnevna od 18 do 22 stepena. U subotu posle podne vetar u skretanju na jugoistočni i biće u pojačanju.

(Espreso / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.