OPREZ ZBOG ZANOŠENJA VOZILA: Veće gužve na putevima, vetar i kiša!
Ilustracija, Foto: Espreso

upozorenje!

OPREZ ZBOG ZANOŠENJA VOZILA: Veće gužve na putevima, vetar i kiša!

Prema informacijama dobijenim od JP "Putevi Srbije", na naplatnoj stanici Smederevo, na naplati, zadržavanje vozila je jutros oko 15 minuta

Objavljeno: 08:20h

U Srbiji je jutros oblačno i u nekim delovima, uključujući i Beograd, pada slaba kiša. U prvom delu dana po kotlinama, pored reka i u planinskim predelima jugozapadne, centralne i istočne Srbije sumaglica može otežavati vožnju.

Kurs evra danas i za praznike!​​​​​​​

Na putevima u Vojvodini vidljivost je dobra, ali povremeno jači vetar u Banatu može uticati na zanošenje vozila, što pored mestimično vlažnih kolovaza može stvarati dodatne probleme vozačima, a posebno onim koji upravljaju teretnim motornim vozilima ili autobusima.

1 / 9 Foto: Printscreen/Youtube/ Večernji list

Vozače očekuje dobra prohodnost puteva, ali promenljiv intenzite saobraćaja. Povremeni talasi pojačanog saobraćaja očekuju se na svima autoputevima i magistralnim putnim pravcima s obzirom da je dosta onih koji će danas krenuti put svojih odabranih mesta na kojima će provesti praznične - uskršnje dane, saopštio je Auto-moto savez Srbije, prenosi Tanjug.

Prema informacijama dobijenim od JP "Putevi Srbije", na naplatnoj stanici Smederevo, na naplati, zadržavanje vozila je jutros oko 15 minuta. Prema informacijama Uprave granične policije, dobijenim u 05.15 časlova, teretna vozila na izlazu iz zemlje na graničnom prelazu Horgoš čekaju četiri sata.

Teretnjaci se na Batrovcima i Sremskoj Rači zadržavaju po jedan sat.

(Espreso / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.