SVAĐA S NJOM GA KOŠTALA ZATVORA?! Ko je i kako izgleda Legijina LJUBAV ŽIVOTA, misteriozna Aleksandra? (FOTO)
Foto: Profimedia

gde je danas?

SVAĐA S NJOM GA KOŠTALA ZATVORA?! Ko je i kako izgleda Legijina LJUBAV ŽIVOTA, misteriozna Aleksandra? (FOTO)

Urbana priča je i da se predao policiji u besu, zbog svađe s njom, kad je u besu izleteo iz vile, koja je kasnije konfiskovana
Objavljeno:

Milorad Ulemek Legija bio je prvenstveno u braku sa Majom Luković, novinarkom rođenom u Kanadi, ali je nakon okončanja ovog braka, tokom kojeg je, a i godinama kasnije nosio njeno prezime, stupio u vanbračnu vezu sa Aleksandrom Ivanović.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Ljubav Legije i Maje Luković se završila njenim odlaskom u Kanadu, nakon čega je Ulemek otpočeo zajednički život sa Aleksandrom, čijeg je sina iz prvog braka prihvatio, a sa njom je kasnije dobio i tri kćerke.

Ko je Aleksandra?

Aleksandra je završila Višu školu u Beogradu. Bila je u braku sa Nebojšom Đorđevićem Šucom, znamenitim članom Srpske dobrovoljačke garde Željka Ražnatovica Arkana, koji je ubijen 12. oktobra 1996. pred svojom kućom u Zemunu.

NOSIO JE NJENO PREZIME, KUM IM JE BIO ARKAN! Ova lepotica je Legijina prva žena! (FOTO)

Zanimljivo je da je imala dve firme, i da su obe zatvorene, a sada navodno živi od izdavanja kuće na Ceraku.

foto: Zorana Jevtić

Bila je vlasnica agencije za obezbeđenje, u kojoj su radili uglavnom bivši pripadnici "beretki", a propao joj je izdavački posao, gde je uglavnom objavljivala knjige svog nevenčanog supruga.

Nakon što je krenulo suđenje Legiji, bila je pod policijskim obezbeđenjem, zajedno sa decom, ali se kasnije preselila u Francusku. Pisalo se i da živi u luskuznom Sen Tropeu, a da joj finansijski pomažu Legijini kumovi i prijatelji.

Postoji i zanimljiva teza o tome da se predao policiji zbog svađe sa njom, a da je jednom prilikom zamalo uhapšen zbog nje.

Naime, navodno je nekoliko meseci nakon što je za njim raspisana poternica za ubistvo premijera Đinđića, Legija je Aleksandri poslao buket cveća u bolnicu kada se porodila. To je umalo otkrilo Legijinu poziciju.

Urbana priča je i da se predao policiji u besu, zbog svađe sa Aleksandrom, kada je u besu izleteo iz vile, koja je kasnije konfiskovana. Prepričava se da je, kada su joj javili da se predao policajcima upitala "da li je on lud".

Aleksandra možda često posećuje Srbiju, ali retko je uslikana u javnosti. Paparazi su je "ulovili" pre par godina, kada je došla na rođendan svoje kume u jedan prestonički klub.

Ona ipak posećuje redovno Legiju u Zabeli, i dovodi mu kćerke, a on je 2014. godine nudio i informacije o slučaju Ćuruvija kako bi mogao da ih viđa u "normalnom" režimu, a ne kroz neprobojno staklo.

Legija je navodno u stalnom strahu za bezbednost svoje porodice.

Aleksandra danas ima 42 godine.

foto: Dado Đilas

A prisetimo se i kako izgleda Legijina prva žena Maja.

Milorad Ulemek i Maja Luković, njegova prva supruga

A photo posted by Legende Devedesetih (@legendedevedesetih) on

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.