NARKOSI U SRPSKOJ REŽIJI! Ko je Eskobar, a ko njegova desna ruka? (FOTO)
Foto: Espreso.co.rs

KOKAINSKI BIZNIS BY SRBIJA

NARKOSI U SRPSKOJ REŽIJI! Ko je Eskobar, a ko njegova desna ruka? (FOTO)

Kako bi serija koja postaje planetarni hit izgledala u srpskoj verziji?

Objavljeno: 19:44h
Milica Božinović

Pablovu ulogu vođe ove kriminalne organizacije u Srbiji igrao bi Darko Šarić.

Narko bos koji je prvi put uhapšen još kao maloletnik, a svetskim medijima postao je poznat nakon zaplene tona kokaina. Kao i Pablovo i njegovo hapšenje je najavljivano više puta, što je ovaj lukavo izbegavao.

foto: Dado Đilas

Pablo je imao želju da se bavi politikom, a jednom prilikom je rekao da bi želeo da postane predsednik Kolumbije. Uspeo je da dođe do kongresa, ali nije bio poželjan. To je u njemu izazvalo bes i bacio se na "uklanjanje" prepreka. S druge strane, bilo je i onih koji su sa najvećim narko bosom bili bliski saradnici. A bogme, ni Šarić nije vanpolitička ličnost.

Nije tajna njegova povezanost sa različitim političarima u Srbiji. A ni panika koja je vladala oko njegovog svedočenja. Mnoge "ličnosti" našle su se u strahu od onoga što bi Šarić mogao da otkrije.

E sad. Priča ne bi bila prava kada i likovi ne bi bili verni, a ekipa usklađena sa onim iz Kolumbije osamdesetih.

Idemo dalje. Gustavo. Najbliži saradnik neprikosnovenog vladara narko podzemlja. Brat. Imali su običaj da jedan drugog nazivaju "Banditi". Uvek veran i uvek tu. Najbliži saradnik. Partner u poslu.

Znate za Duška Šarića? Mlađeg brata srpskog narko bosa kojeg nazivaju i El Ćapa Gusmana Balkana (to je nadimak koji nosi prvi na listi kokainskih barona - Meksikanac Hoakin "El Ćapo" Gusman Loera).

foto: Zorana Jevtić

Bilo kako bilo, evo nam sličnosti još jedne. Duško, odnosno Gustavo, odan je burazeru. Ipak se ta "banditska" veza ne kida tako lako. Iako se 6 godina nisu videli, Šarić je mlađeg batu i osobu kojoj verovatno najviše veruje, dočekao sa velikim osmehom.

Doduše, Gustava su u seriji ubili panduri, ali do smrti je bio prijatelj, brat, partner i ćutao kao zaliven. Bez drukanja! Ne izazivamo sudbinu, pu, daleko bilo, sve najbolje Dušku!

Bitno je spomenuti da je Pablo izazvao najveći bes, pa čak i kod onih koji su ga nazivali "Robin Hudom siromašnih", kada je ubio ministra pravde Rodriga Laru Bonila.

Sad, setite se kako je, nažalost, završio naš premijer. I Đinđić je stradao iznenada u atnetatu, baš kao i Lara. I jedan i drugi borili su se sa kriminalcima, narko bosovima i uopšte mafijom. Ipak, nisu džabe lideri kriminalnih organizacija najjači na svetu, od pamtiveka do danas.

foto: Facebook

Sličnosti između naše verzije i originalne su sve očiglednije, zar ne?

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.