MAJKA SA DETETOM BILA ZAVEJANA NA GOLIJI, ODMAH POZVALA PREDSEDNIKA OPŠTINE: Ovako se DRAMA okončala! (FOTO)
Foto: RINA

PROBLEMI

MAJKA SA DETETOM BILA ZAVEJANA NA GOLIJI, ODMAH POZVALA PREDSEDNIKA OPŠTINE: Ovako se DRAMA okončala! (FOTO)

Ekipa Civilne zaštite opštine Ivanjica i pripadnici Žandarmerije učestvovali u spasavanju putnika na Goliji, javlja Infoliga

Objavljeno: 08:23h

Jak sneg i vetrovi zadesili su planinu Goliju tokom vikenda i izazvali velike probleme u saobraćaju.

- Bilo je strašno. Bukvalno smo u minutu ostali zavejani. Jak vetar stvorio je smet, nismo mogli ni napred ni nazad. Uplašila sam se jer mi je u autu bilo dete ali sam se trudila da ne paničim. Odmah sam pozvala predsednika opštine Ivanjica koji mi je rekao da ne brinemo, poslaće ekipu i da će sve biti dobro. Međutim mećava nije prestajala, vetar je bio toliko jak a na putu je bilo još zavejanih automobila. U međuvremenu su ljudi koji su iz pravca Odvraćenice išli prema Ivanjici pozvali njihove službe. I eto, hvala Bogu na kraju su svi stigli i izvukli nas iz smetova - priča Milkica G. koja je ostala danas zavejana na putu prema Odvraćenici.

Ekipa Civilne zaštite opštine Ivanjica i pripadnici Žandarmerije učestvovali u spasavanju putnika na Goliji, javlja Infoliga.

Mećava je na kritičnom delu puta prema Odvraćenici stvorila snežne smetove, tako da su iz pravca Ivanjice, bili blokirani kamion šticar i putničko vozilo, dok su iz pravca Odvraćenice bila zavejana tri putnička vozila.

U prekidu je saobraćaj na pravcu Odvraćenica - Preko Brdo. Putari pokušavaju da probiju taj putni pravac ali im posao otežavaju sneg koji veje i jak vetar. Pripadnici Žandarmerije i dalje su na terenu. Apeluje se na putnike da zbog nepovoljnih vremenskih prilika ne kreću prema ovom mestu.

(Espreso/RINA)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.