VOZAČI, OPREZ: Mraz i magla oko Zlatibora i Crnog Vrha
Foto: Dragan Gojić

AMSS poručuje

VOZAČI, OPREZ: Mraz i magla oko Zlatibora i Crnog Vrha

Vozači se upozoravaju na vlažne kolovoze i jutarnji mraz zbog kojeg može doći do stvaranje poledice što predstavlja opasnost od gubljenja kontrole nad vozilom, posebno ukoliko brzina nije prilagođena
Objavljeno: 08:34h

Sumaglice ima u većem delu Srbije, a magle ima na području Zlatibora i Crnog Vrha gde je vidljivost smanjena na stotinak metara, saopštio je AMSS.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Sumaglica za sada bitnije ne utiče na bezbedno obavljanje saobraćaja.

Vozači se upozoravaju na vlažne kolovoze i jutarnji mraz zbog kojeg može doći do stvaranje poledice što predstavlja opasnost od gubljenja kontrole nad vozilom, posebno ukoliko brzina nije prilagođena. Potrebno je da se drži veće odstojanje u odnosu na druge učesnike u saobraćaju, prilagodi brzina uslovima puta, jer je zbog poledice zaustavni put vozila duži, što može biti uzrok izletanja sa kolovoza ili izazivanja sudara. Posebnu pažnju od vozača zahtevaju i deonice na kojima je usled radova izmenjen režim saobraćaja. Prema poslednjim informacijama Uprave granične policije, na našim graničnim prelazima, na putničkim terminalima, trenutno, nema dužih zadržavanja od 15-20 minuta.

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.