VREMENSKA PROGNOZA ZA PETAK: Evo kad nam stiže zahlađenje
Lepo vreme, Foto: Emilija Jovanović

RHMZ

VREMENSKA PROGNOZA ZA PETAK: Evo kad nam stiže zahlađenje

Na većinu hroničnih bolesnika biometeorološke prilike mogu imati povolјan uticaj

Objavljeno: 13:12h

U Srbiji će sutra ujutro biti vedro i hladno sa slabim prizemnim mrazem, a tokom dana sunčano i toplije, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod. Duvaće slab istočni i jugoistočni vetar.

Jutarnja temperatura će se kretati od nula do devet stepeni, najviša dnevna od 24 do 27 stepeni. U Beogradu će ujutru na širem području grada biti slab prizemni mraz a tokom dana sunčano i toplije. Duvaće slab istočni i jugoistočni vetar. Jutarnja temperatura će se kretati od pet do devet stepeni Celzijusa, najviša dnevna oko 25 stepeni.

1 / 10 Foto: Emilija Jovanović

U Srbiji će u subotu biti svežije i promenljivo oblačno ponegde sa kratkotrajnom kišom. U nedelju i ponedeljak osetno hladnije sa umerenim i jakim severozapadnim vetrom. Кiša, a na planinama sneg u nedelju se očekuju na jugoistoku i jugu Srbije, a u ponedeljak u svim krajevima južno od Save i Dunava, a u Vojvodini će se zadržati suvo povremeno sa sunčanim intervalima.

U utorak u svim krajevima će biti suvo i umereno oblačno, a u sredu i četvrtak pretežno sunčano i uz manji porast temperature. U petak se ponovo očekuju kiša i lokalni pljuskovi.

Biometeorološka prognoza za petak, 15. april 2022: Na većinu hroničnih bolesnika biometeorološke prilike mogu imati povolјan uticaj. Izvestan oprez se savetuje srčanim bolesnicima. Neraspoloženje, reumatski bolovi i glavobolјa su moguće meteoropatske reakcije.

Bonus video:

06:16

Espreso Modna Policija: Nada Macura

(Espreso/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.