SLAŽU IM SE UZ KARAKTER: Ovo su idealni novogodišnji pokloni za srpske političare! (FOTO)
Foto: Filip Plavčić, Damir Dervišagić, Marina Lopicic, Ilustracija/Espreso.co.rs

pedikiri, štitnici za kolena, tretman kose!

SLAŽU IM SE UZ KARAKTER: Ovo su idealni novogodišnji pokloni za srpske političare! (FOTO)

Spremni smo horski da otpevamo "Hepi nju jir" našim političkim manekenima i u duhu praznika dobiće gratis novogodišnju želju i poklončić..
Objavljeno:

Nova godina nam je uveliko zakucala na vrata, a sa njom čestitke i želje. Naše političare krase različiti temperamenti, energija i osobine. Svi furaju manje-više različite političke pravce i poseduju različite, karakteristične osobine.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

foto: Fonet

Ako gledamo njihovo ponašanje, delanje i karakter, možemo da procenimo koji novogodišnji poklon im najbolje paše.

Počećemo od velikana srpske političke scene, velikog pastuva, zvaničnog sveca i autora čuvene izjave "Volim novinarke koje lako kleknu", Bratislava Gašića.

Zašto mrzim novogodišnju euforiju u novembru? Sve bih ja to UKINULA! (FOTO) (GIF)

1. Bratislav Gašić

foto: stefan Jokić

Ima li savršenijeg poklona za gospodina ministra Gašića od štitnika za kolena? Pored opreme za klečenje, može da mu se dokupi i reklamni prostor u Crkvi svetog Jovana, na brdu Bagdala iznad Kruševca, gde može da zakači još jednu fresku sa svojim likom.

2. Vojislav Šešelj

foto: facebook / Војислав Шешељ

Ah, vojvoda! Za Šešelja bih izdvojila više poklona, ne jer sam pristasna, već zato što je on kompleksna ličnost. Pre svega, trebalo bi mu uplatiti časove kod logopeda jer nikad nije kasno, ukoliko želite da naučite ispravno da govorite. Jeste da se to savladava još u detinjstvu, ali ne želimo nikoga da osuđujemo. Zatim bi mu trebalo naručiti pečenja za sve pare, naravno on bi to slatko izjeo, pogotovo ukoliko bi svinjsku glavu dobio od bivšeg stranačkog partnera, sadašnjeg vođe nacije ili možda od Zukorlića? Poklonu se u zube ne gleda.

Takođe, idealan poklon za Šekija je možda all inclusive hotel u administrativnom centru Holandije na godinu ili dve. Sve kraće od toga je za pi*ke, a Šeki to sigurno nije.

3. Ivan Tasovac

foto: Beta

Tasovcu, bivšem ministru kulture, bi za Novu trebalo pokloniti keratinski tretman kose i ombre, sombre, flambojaž ili balajaž nijansiranje kose. Može da bira senčenje jer je ovo pre svega demokratska država što je njemu najbitnije. Ukoliko skupi herca pa odluči da se ošiša, trebalo bi mu uplatiti šišanjac kod Panjkovića, taman da jedan drugom "obnove popularnost". Usko povezan sa ovim je poklon za gospodina Palmu kome ide gratis kosa. Tasovac će skinuti dredove, Palma će dobiti kosu, a država će ostvariti profit jer pare ostaju u zemlji!

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.