SUTRA JE MAGIČAN DAN! 04.04 je MOĆAN DATUM, ali OVE stvari obavezno izbegavajte!
Ilustracija, Foto: Stefan Stojanović, Beta/Nenad Petrović, Printscreen

SPREMITE SE

SUTRA JE MAGIČAN DAN! 04.04 je MOĆAN DATUM, ali OVE stvari obavezno izbegavajte!

Vreme je da napredujete na svom životnom putu, ali neke stvari na dan 4-4 morate izbeći

Objavljeno:

Magičan dan nas očekuje 4. aprila. Osim što je počeo najlepši prolećni mesec kada su romantične i pozitivne vibracije u vazduhu, 4. aprila nas očekuje dodatni energetski podsticaj - čarolija dve četvorke, odnosno niza 4-4.

Ponavljanje brojeva u numerologiji se naziva "brojevi ogledala", a kada imamo jedna ovako moćan datum, postoje određeni numerološki uvidi i smernice koje mogu pomoći da ostvarimo želje. Dvostruka doza energije broja 4 daje nam šansu da izgradimo temelje svojih snova, da se povežemo sa svojim znanjem i iskustvom.

Sve što danas naučite ili započnete, može vam doneti korist. Dan 4-4 je dobar za razmišljanje o svojoj životnoj svrsi - vreme je da se uskladimo sa njom i napravimo važne korake ka njenom ostvarenju. Ovaj niz takođe simbolizuje stabilnost, uzemljenje, sigurnost.

Postoje 4 godišnja doba, letiri elementa (vatra, voda, nebo i zemlja) i četiri strane sveta - sve ovo je upakovano u lepo kvadratno pakovanje koje nagoveštava spiritualnumoć broja 4. Zato je ovaj dan idealan da ostvarite svoje ciljeve, nudi vam se velika podrška da želje pretvorite u stvarnost, ali samo ako vi to hoćete i ako se malo više potrudite.

Vreme je da napredujete na svom životnom putu, ali neke stvari na dan 4-4 morate izbeći: impulsivnost, rasprave, uveravanje da smo u pravu, nepromišljene izjave...

Najbolje ćete iskoristiti energiju dana 4-4 ako boravite u prirodi, vizualizujete, mašajte o sovjim željama i najvažnije - napravite detaljan plan za ostvarenje svog cilja. Aktivirajte se i danas već napravite jedan korak i uskoro san može postati java.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.