PITANJE O INTIMNOM ODNOSU ZBUNILO TAKMIČARE SLAGALICE: Svi se SMEJU njihovim ODGOVORIMA, šta biste VI REKLI? (FOTO)
Takmičari 148. ciklusa Slagalice, Foto: Printscreen/Youtube/Slagalica

Au!

PITANJE O INTIMNOM ODNOSU ZBUNILO TAKMIČARE SLAGALICE: Svi se SMEJU njihovim ODGOVORIMA, šta biste VI REKLI? (FOTO)

Naime, njegov odgovor na ovo pitanje bio je "pet minuta", što je mnoge nasmejalo

Objavljeno:

Znanje i spremnost finalista tekućeg ciklusa "Slagalice", sinoć je na trenutak zasenilo jedno pitanje u igri "Ko zna zna", a njihovi odgovori dobro su nasmejali publiku pored malih ekrana.

Aleksa Stefanović i Stefan Savić izdvojili su se kao najbolji u ovom ciklusu i nakon sinoćnog, drugog susreta, Aleksa je uspeo da nadmaši Stefana i ponese titulu najboljeg. Biljantno znanje koje su oba mladića pokazala, ipak, ostalo je u senci pitanja koje je nasmejalo Srbiju.

"Naslov kog romana Paula Koelja iz 2003. godine predstavlja navodno prosečno trajanje intimnih odnosa?", glasilo je pitanje.

Najpre je pokušao Stefan - "12 minuta". Kako odgovor nije bio tačan i Aleksa, koji je bio na poziciji crvenog takmičara, je dobio priliku da odgovara i onim što je rekao zbunio je sve. Naime, njegov odgovor na ovo pitanje bio je "pet minuta", što je mnoge nasmejalo.

Kada je Aleksa čuo tačan odgovor, "11 minuta", samo se nasmešio i podigao obrve, ali to ga nije omelo da postane pobednik 148. ciklusa, osvoji 300.000 dinara i simpatije publike koja je čitavu situaciju komentarisala na društvenim mrežama.

(Espreso / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.