EPILOG TROVANJA UČENIKA U NIŠU! Jedna devojčica završila na bolničkom lečenju, evo šta je sa lokalom!
Ilustracija, Foto: Filip Plavčić, Ilustracija

jezivo

EPILOG TROVANJA UČENIKA U NIŠU! Jedna devojčica završila na bolničkom lečenju, evo šta je sa lokalom!

Prema nezvaničnim informacijama, svi učenici kupili su užinu u istom objektu brze hrane u neposrednoj blizini škole. Deca su jela različitu hranu, ali su svi naveli da su kao prilog uz picu, pomfrit i pljeskavice, imali majonez

Objavljeno:

Od petoro učenika Ekonomske škole u Nišu koji su prebačeni na Dečiju internu kliniku pošto su se otrovali hranom koju su jeli za vreme velikog odmora, njih četvoro je otpušteno na kućno lečenje, a jedna devojčica je zadržana u bolnici, rekli su u Univerzitetskom kliničkom centru (UKC).

"Petoro učenika, od kojih četiri devojčice i jedan dečak, Hitna pomoć je dovezla zbog stomačnih tegoba. Jedna učenica zadržana je na lečenju zbog povraćanja i dijareje. Ostali su pušteni kućama uz napomenu da se odmah jave lekarima ukoliko im se stanje pogorša", kazali su za agenciju Beta u UKC.

Hitna pomoć je u toku prepodneva intervenisala sa dve ekipe po pozivu direktora Ekonomske škole da se deca ne osećaju dobro nakon što su pojela užinu za vreme velikog odmora. Lekari Hitne pomoći pregledali su osmoro učenika i petoro uputili u UKC, dok je jedno dete poslato odmah na kućno lečenje.

Prema nezvaničnim informacijama, svi učenici kupili su užinu u istom objektu brze hrane u neposrednoj blizini škole. Deca su jela različitu hranu, ali su svi naveli da su kao prilog uz picu, pomfrit i pljeskavice, imali majonez.

Nadležne inspekcije su u toku prepodneva zatvorile ugosteljski objekat u kojem su učenici kupili užinu i uzele uzorke hrane.

(Espreso/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.