NOVOSAĐANI, OBRATITE PAŽNJU: Maraton u NEDELJU zatvara ULICE i menja OVE TRASE autobusa!
Novi Sad, Foto: Nebojša Mandić

novosađani, obratite pažnju!

NOVOSAĐANI, OBRATITE PAŽNJU: Maraton u NEDELJU zatvara ULICE i menja OVE TRASE autobusa!

Na izmenjenim delovima trasa autobusi će koristiti postojeća stajališta drugih linija

Objavljeno:

Zbog održavanja maratona u nedelju će doći do zatvaranja pojedinih ulica i promene trasa autobuskih linija od 10.30 do 14 časova.

Iz GSP-a su saopštili da će privremeno izmeniti trase autobuskih linija broj 1, 6, 8 i 13, a tokom održavanja trke neće voziti autobusi na linijama 11A i 11B.

Izmene na trasama su sledeće:

Autobusi na linijama 1 i 8 neće saobraćati do okretnice na Štrandu, već će se okretanje obavljati na Limanu desnim skretanjem iz Fruškogorske ulice u Ulicu Narodnog fronta, zatim će skretati na Bulevar oslobođenja, pa na Bulevar cara Lazara do Fruškogorske ulice i dalje će nastavljati redovnom trasom. Vreme do sledećeg polaska autobusi će izdržavati na stajalištu Narodni front – Fruškogorska.

Vozila na liniji 6 će saobraćati skraćenom trasom do terminala u Šafarikovoj ulici, gde će biti i polazno stajalište za smer ka Adicama. Polasci sa navedenog terminala obavljaće se sa kašnjenjem od 10 minuta u odnosu na vreme polaska sa Podbare.

1 / 4 Foto: PRINTSCREEN/ FACEBOOK/ GORAN VESIĆ

Autobusi na liniji 13 okretanje će obavljati na Limanu desnim skretanjem vozila sa Bulevara cara Lazara u Fruškogorsku ulicu, zatim će skretati u Ulicu Narodnog fronta, pa na Bulevar oslobođenja i onda na Bulevar cara Lazara i dalje će nastavljati redovnom trasom. Vreme do sledećeg polaska autobusi izdržavati na stajalištu Narodni front – Fruškogorska.

Na izmenjenim delovima trasa autobusi će koristiti postojeća stajališta drugih linija.

(Espreso / 021)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.