SUTRA 22 STEPENA! Vremenska prognoza koja će obradovati sve
Proleće, Foto: Filip Plavčić

RHMZ

SUTRA 22 STEPENA! Vremenska prognoza koja će obradovati sve

U nedelju na severu Srbije vreme će biti pretežno sunčano, a u ostalim krajevima se očekuje naoblačenje

Objavljeno:

U Srbiji će sutrašnje jutro biti hladno, mestimično uz slab mraz, a potom će vreme biti sunčano i toplo, najavio je Republički hidrometeorološki zavod.

Vetar će biti slab do umeren, a na istoku Srbije povremeno jak, zapadni i severozapadni. Najniža temperatura biće od minus četiri do pet stepeni, a najviša od 18 do 22 stepena.

I u Beogradu će jutro biti hladno sa slabim prizemnim mrazom, a vreme će potom biti sunčano i toplo. Duvaće slab do umeren zapadni i severozapadni vetar. Najniža temperatura od nule do pet stepeni, a najviša oko 20.

1 / 10 Foto: Espreso

U petak i subotu ujutro vreme će biti hladno s prizemnim mrazom, a u toku dana sunčano i toplo.

U nedelju na severu Srbije vreme će biti pretežno sunčano, a u ostalim krajevima se očekuje naoblačenje koje će od večeri na jugu Srbije mestimično doneti kišu.

Početkom naredne sedmice vreme u Srbiji će biti promenljivo oblačno s kratkotrajnom kišom, a više padavina biće u sredu i četvrtak, uz pad temperature i sneg na planinama.

Biometeorološka prognoza za sutra predviđa da meteorološke prilike mogu povoljno uticati na hronično obolele i osetljive osobe. Izvesna opreznost se savetuje srčanim bolesnicima. Moguća je pojava glavobolje u blažoj formi. Preporučuje se boravak napolju uz umerenu fizičku aktivnost.

Bonus video:

06:16

Espreso Modna Policija: Nada Macura

(Espreso/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.