E, SUTRA ĆE BITI PRAVO PROLEĆE! Zimske jakne će vam MOŽDA trebati samo ujutru
Proleće, Foto: Aleksandra Čolić

RHMZ

E, SUTRA ĆE BITI PRAVO PROLEĆE! Zimske jakne će vam MOŽDA trebati samo ujutru

U Srbiji će naredne sedmice u većini dana preovladavati sunčano i stabilno vreme

Objavljeno: 12:57h

U Srbii će sutra ujutro biti vedro i hladno sa slabim, pri tlu i umerenim mrazem, a tokom dana pretežno sunčano i toplije, samo na jugoistoku umereno oblačno i suvo, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Duvaće slab i umeren vetar, severni i severozapadni. Najniža temperatura će se kretati od minus tri do jedan stepen Celzijusa, najviša dnevna od 13 do 18 stepeni.

U Beogradu će jutro biti vedro i hladno sa slabim, pri tlu i umerenim mrazem, a tokom dana sunčano i toplije. Duvaće slab do umeren vetar, severni i severozapadni. Najniža temperatura će se kretati od minus tri do jedan stepen Celzijusa, najviša dnevna oko 16 stepeni.

1 / 12 Foto: Aleksandra Čolić

U Srbiji će naredne sedmice u većini dana preovladavati sunčano i stabilno vreme. Jutarnja i dnevna temperatura biće u porastu, pa se slab mraz očekuje još samo u prizemnom sloju. Krajem sedmodnevnog perioda očekuje se naoblačenje s juga, ponegde s kišom.

Biometeorološka prognoza za utorak, 22. mart 2022: Nastavlјa se period sa povolјnim uticajem biometeoroloških prilika za većinu hroničnih bolesnika i osetlјivih osoba. Izvestan oprez se savetuje osobama sa varirajućim krvnim pritiskom, kao i astmatičarima u jutarnjim satima. Kod osetlјivih osoba mogući su zamaranje i glavobolјa.

Bonus video:

06:16

Espreso Modna Policija: Nada Macura

(Espreso/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.