NAJSREĆNIJA IMENA ZA BEBE ROĐENE U 2022: Ovoj deci su zvezde apsolutno naklonjene, a evo i zašto!
Ilustracija, Foto: Profimedia

imena za decu

NAJSREĆNIJA IMENA ZA BEBE ROĐENE U 2022: Ovoj deci su zvezde apsolutno naklonjene, a evo i zašto!

Astrolozi su izdvojili nekoliko imena za devojčice i dečake koje će mališanima rođenim u ovoj 2022. doneti najviše radosti i blagodeti

Objavljeno:

Nova 2022. godine izuzetno je pogodna za novorođenčad, decu rođenu ove godine krasiće brojni i raznovrsni talenti, biće vredna i kreativna i veoma sposobna.

Inače, po kineskom horoskopu 2022. godina Tigra, a ovaj znak garantuje sreću i uspeh onima koji su spremni da vredno rade i trude se da ostvare svoje želje.

Astrolozi su izdvojili nekoliko imena za devojčice i dečake koje će mališanima rođenim u ovoj 2022. doneti najviše radosti i blagodeti!

1 / 6 Foto: Profimedia

Takođe, napominju da ako ste ove godine već dobili bebu ili je očekujete, posebnu pažnju obratite na odabir imena, jer od toga zavisi koliko će sreće imati u budućnosti.

Imena za devojčice

Valerija - ko ime koje će ove godine biti na vrhuncu popularnosti. Ime Valerija će učiniti da, kada ova beba poraste, bude centar svakog društva, ona nikada neće stajati po strani.

Beba
foto: Profimedia

Lena - postići će mnogo u životu, biće obdarena kreativnošću, logikom i izuzetnom inteligencijom. Nemirna je, radoznala, željna putovanja.

Kristina - praktično je "osuđena" na uspeh u životu. Ima snažan karakter, vredno radi na ostvarenju svojih ciljeva, vrlo je druželjubiva. Ona će jednog dana postati divna supruga i radnik kakvog bi svaki poslodavac poželeo.

Takođe, osim pomenutih imena obećavaju i Viktorija, Margarita, Darija.

Generalno, sva ženska imena izvedena od muških će biti srećna. Osobu koja ih nosi će nagraditi snažnom voljom, samopouzdanjem, odlučnošću.

Imena za dečake

Filip - moćno ime koje su nosili brojni kraljevi. Bebica koja se zove Filip će imati jaku volju, biće tvrdoglava, maštovita i lider u svemu. On će moći da ostvari uspeh na skoro svakom polju.

Beba
foto: Profimedia

Mateja - neverovatna kombinacija dobrodušnosti i spontanosti sa snagom volje i istrajnošću. Mateja od detinjstva pokazuje želju da u svemu bude najbolji, vredno će učiti i truditi se da uspe u svakom poduhvatu, a istovremeno će biti veoma društven, harizmatičan, uvek okružen prijateljima.

Takođe, imena koja se preporučuju za dečake rođene u 2022. su Nikola, Mihajlo, Svetislav.

Inače, glavno pravilo je da izaberete imena koja sadrže dva suglasnika, veruje se da će se tako dete zaštititi od svih negativnosti.

Bonus video:

08:33

NAJPOŽELJNIJI RADNICI GRADSKE ČISTOĆE U ESPRESO IZAZOVU ZA DAN ZALJUBLJENIH: Beograđanke načisto ODLEPILE!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.