NA GRAĐEVINSKOM FAKULTETU NORMALIZOVANA NASTAVA: Odvijaće se uživo!
Ilustracija, Foto: Građevinski fakultet

saopštenje

NA GRAĐEVINSKOM FAKULTETU NORMALIZOVANA NASTAVA: Odvijaće se uživo!

Građevinski fakultet je učinio velike napore da se nastava tokom pandemije odvija kontinuirano i uz korišćenje modernih komunikacijskih platformi

Objavljeno: 10:37h

Posle tačno dve godine nastava na Građevinskom fakultetu Univerziteta u Beogradu od ove nedelje u potpunosti se odvija uživo. Studentima je omogućeno da se u punom kapacitetu vrate u učionice i amfiteatre na svim studijskim programima i nivoima studija, što će se pozitivno odraziti na kvalitet nastave. Nastava će se odvijati uz primenu preporuke o poštovanju epidemijskih mera, pa će nastavnici prilagođavati mere okolnostima u kojima se nastava odvija, pre svega veličini sale i broju studenata.

- Građevinski fakultet je učinio velike napore da se nastava tokom pandemije odvija kontinuirano i uz korišćenje modernih komunikacijskih platformi. Takođe, zahvaljujući izuzetnom zalaganju svih zaposlenih obezbedili smo da se deo nastave za najmlađe kolege odvija uživo u kontinuitetu. Ponosni smo što smo uprkos ogromnim ograničenjima uspeli da zadržimo visok kvalitet predavanja i vežbi. Nastava na daljinu nije strateško opredeljenje Građevinskog fakulteta, pa povratak na režim nastave uživo za nas predstavlja povratak normalnim okolnostima u kojima će naši studenti i nastavnici imati sve uslove za kvalitetniji rad i još bolje rezultate – kaže prof. dr Vladan Kuzmanović, dekan Građevinskog fakulteta u Beogradu.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.