MILICA NEDIĆ U BOLNICI: Poznata voditeljka objavila potresne slike (FOTO)
Milica Nedić, Foto: Instagram

AGONIJA

MILICA NEDIĆ U BOLNICI: Poznata voditeljka objavila potresne slike (FOTO)

Bole nemile slike iz bolnice, ali i opominju

Objavljeno: 12:10h

Voditeljka RTS-a Milica Nedić ponovo se suočila sa borbom protiv korona virusa i ranije je otvoreno govorila o svojim simptomima i samom toku lečenja, ali je sada na svom Instagram nalogu podelila nikad viđene fotografije iz bolnice, na kojima se može videti da je ona sve vreme bila priključena na infuziju.

1 / 4 Foto: Printscreen

"10. mart prošle godine, početak jednog novog života. Kao drugi rođendan, pre pravog, u martu. Dan kada su lekari malo odahnuli i dozvolili da lečenje od kovida nastavim kod kuće. U višednevnim naporima, sve su učinìli da savladam najkritičnije. Natčovečanski napori tih velikih humanista znače neizmerno. Baš kao što je neizmerna dragocenost zdravlja, što najčešće shvatimo tek kad je teško", napisala je voditeljka ispod slika i dodala:

"Bole nemile slike iz bolnice, ali i opominju. Da što manje ljudi doživi agoniju kovida, bolesni što pre ozdrave, a lekari izađu iz crvenih zona. Najvrednije u životu zaista nema cenu i čuvajte ga. Imajte snage, volje i sreće da pobedite sva iskušenja, zarad zdravog života i osmeha. Budite dobro i ostanite zdravi, dragi prijatelji i divni ljudi".

Kako je ranije ispričala, ona je jednog dana normalno radila svoj posao, a već dan kasnije završila u kovid bolnici.

"Bukvalno se onaj veliki gvozdeni krevet ispod mene tresao i udarao u zid koliko sam drhatala u groznici", opisivala je voditeljka Milica Nedić posle oporavka.

Milica je otkrila zašto je njena borba sa koronom bila teška, a istakla je da u njenom slučaju, lekari nisu smeli da daju prognoze dok joj nisu rekli "Srećno" i "Doviđenja", po izlasku iz bolnice.

- I sama bolest i sam oporavak - bili su ozbiljni. Bolest je došla uoči druge vakcine, sve je to zaista bilo veoma ozbiljno, velika opomena, izuzetno težak ispit, najteži životni ispit - rekla je u RTS Ordinaciji Milica, a zatim ispričala kroz šta je sve prošla.

- Ja sam tog vikenda radila, 20. februara, a 21. februara sam ja već bila u bolnici u kovid centru. Ja sam tog dana radila i uređivala dnevnik, samo sam osetila tog dana neku nelagodu, malaksalost, neku slabost, neku jezu kroz organizam, i jedva sam završila Dnevnik, rekla - doviđenja poštovanim gledaocima i shvatila da jedva mogu do kuće da dođem - rekla je voditeljka.

Milica je iz bolnice izašla sredinom marta, a ističe da su joj, okvirno, bili potrebni i april i maj da "profunkcioniše".

- To znači da mogu da ustanem, da uradim ponešto sama u kući, da sebi spremim nešto da pojedem, da skuvam čaj, kafu, a negde u junu sam krenula da malo intenzivnije izlazim i da šetam. Preporuka je da, od tolikog mirovanja, se šeta, ali simptomi traju. Ja jesam dobro, ali ja i dalje osećam simpome koji su značajno manji nego što su bili, taj neki zamor, premor, bol mišića i zglobova, lupanje srca koje se pojavi često noću, iz čista mira... - rekla je Milica, a zatim se osvrnula na period tokom kojeg je imala i postkovid simptome.

- Trebalo je da idem na godišnji odmor na more, ali vratila se neka postkovid varijanta tokom deset dana, u formi respiratorne infekcije, intenzivnog kašlja, sinuzitis, laringitis, faringitis... bez temperature - rekla je voditelja i dodala da je u međuvremenu dobila i drugu dozu vakcine.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.