STRAVIČAN INCIDENT U BOLNICI! Muškarac LOMIO, URLAO, a onda pobegao
Bolnica, Foto: RINA

jezivo

STRAVIČAN INCIDENT U BOLNICI! Muškarac LOMIO, URLAO, a onda pobegao

Dimitrijević ističe da ovo nije prvi put da se dešavaju slični incidenti sa "nervoznim" pacijentima, te moli građane da budu strpljivi

Objavljeno:

Muškarac (34) iz Vlasotinca, koji je bez uputa došao u Urgentni centar leskovačke Opšte bolnice, slomio je ulazna klizna vrata na toj službi, urlao na lekare, a zatim pobegao sa lica mesta.

Incident se desio oko 18 časova i 20 minuta, piše Rešetka.

- On se pojavio u Urgentnom centru bez uputa. Imao je, po pretpostavkama lekara, napad žući i bio je u bolovima. Uzeta mu je krv za laboratoriju i poslat je da uradi rendgen. Kada se vratio na odeljenje sa snimcima, bio je zamoljen da sačeka da stignu laboratorjske analize, kako bi lekari mogli ponovo da ga pregledaju, ali on je počeo da urla, šutira sve oko sebe nogama, a onda je polomio staklo na ulaznim vratima - prepričava direktor Opšte bolnice Leskovac Nebojša Dimitrijević.

Kako kaže, mladić je nakon toga pobegao.

Dimitrijević ističe da ovo nije prvi put da se dešavaju slični incidenti sa "nervoznim" pacijentima, te moli građane da budu strpljivi.

- Nikoga ko je došao bez uputa na urgentni nismo izbacili. Ipak, u ovoj službi zaista postoje pacijenti koji zahtevaju urgentni pregled ili sanaciju povreda. Oni kojima život nije urgožen bi trebalo da imaju razumevanja i da sačekaju. Nažalost, često nije tako, te se dešavaju i ovakve stvari - zaključuje.

Podseća da se sličan incident desio pre dve godine u ovoj istoj službi, te da je nezadovoljni pacijent i tada polomio prozore u hodniku bolnice.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.