DA LI SU OVO NAJGORI PODSTANARI U BEOGRADU? Vlasnica stana zatečena PRIZOROM u sobi, SRAM VAS BRE BILO! (FOTO)
Stan u Beogradu, Foto: Printscreen/facebook, Profimedia

šok

DA LI SU OVO NAJGORI PODSTANARI U BEOGRADU? Vlasnica stana zatečena PRIZOROM u sobi, SRAM VAS BRE BILO! (FOTO)

Vlasnica je, sudeći po objavi, bila poprilično besna, te se objavivši ovo upitala i koliko pojedini stanari mogu da budu bezobrazni i neodgovorni prema tuđim stvarima

Objavljeno: 09:38h

Da nisu svi podstanari za poželeti svedoči i ovaj primer iz Beograda. Vlasnica jednog stana zatekla je sraman prizor na zidu sobe pa je morala da podeli fotografiju na društvene mreže. Tom prilikom razbesnela je mnoge koji su je videli.

Na spornoj fotografiji vidi se dnevna soba sa krevetom i foteljom i zidom na kojem se nalazi ogromna fleka. Vlasnica je, sudeći po objavi, bila poprilično besna, te se objavivši ovo upitala i koliko pojedini stanari mogu da budu bezobrazni i neodgovorni prema tuđim stvarima.

Stan
foto: Printscreen/Facebook

U grupi za izdavanje nekretnina gde je slika i objavljena, mnogi vlasnici su delili njeno mišljenje, i oštro prokomentarisali postupak bivših stanara.

"Da li im je toliko bilo dosadno da slikaju po zidu u tuđem stanu? U redu je ti plaćaš taj stan i račune, ali ne ide da uništiš zidove, nameštaj i ko zna šta sve još i odeš", pisalo je u jednom od komentara.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.