STANARI VRAČARA MOLE ZA POMOĆ! Neko im truje pse na gnusan način
Psi, Foto: Profimedia

tuga

STANARI VRAČARA MOLE ZA POMOĆ! Neko im truje pse na gnusan način

Kako kažu, vrane raznose to, može privući razne glodare, zaraze, ko zna šta još

Objavljeno:

Stanari opštine Vračar mesecima, da ne kažemo godinama unazad muče muku sa trovačima pasa u Južnom bulevaru, preko puta balona za fudbal Zlatna lopta

Stanari koji žele da ostanu anonimni apelovali su više puta na državne organe i medije da se ozbiljnije pozabave ovim zločinima, jer životinje, a pogotovo napuštene životinje već dovoljno pate.

- Vež duže vreme na Vračaru bacaju kod kontejnera da ćureće ili pilece glave, kasno noću, kako se priča da to bacaju Romi iz kraja izmedju tri i pet sati ujutru. Jezivo je i to traje već - kažu stanovnici iz tog dela Vračara.

Komšija iz Jadranske ulice kome su neke mačke uginule i pas već je davao izjavu Novoj i nista nije preduzeto kažu svedoci koji se boje da izvedu ili puste svoje ljubimce iz straha da se ne otruju.

Kako kažu, vrane raznose to, može privući razne glodare, zaraze, ko zna šta još. Iz tog razloga molimo grad Beograd da reaguje, jer nevine životinje stradaju.

Podsetimo, ovakve situacije nisu retke u našoj zemlji, ubistva i zlostavljanja su česta, a zločinci prolaze bez adekvatne kazne nažalost.

(Espreso/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.