DEČKO, KO TI DADE DOZVOLU?! Ovako nešto se ne viđa svaki dan u Beogradu, lik je ODLEPIO skroz (ŠOK VIDEO)
Bahati vozač, Foto: Instagram/mojbeograd, Printscreen/Google Maps

ima nas raznih

DEČKO, KO TI DADE DOZVOLU?! Ovako nešto se ne viđa svaki dan u Beogradu, lik je ODLEPIO skroz (ŠOK VIDEO)

Scena koja se desila jednom našem sugrađaninu ne viđa se svaki dan.

Objavljeno: 16:47h

Koliko puta ste samo čuli rečenicu: Ko ti dade dozvolu?! E, baš ova situacija nas opet navodi na to pitanje, a nadrealna scena dogodila se u Beogradu.

Naime, jedan vozač je snimio nesvakidašnji prizor u saobraćaju, kada se u njegovoj traci našao drugi koji je nonšalantno vozi u rikverc, a sve se depšavalo u Višnjičkoj ulici.

1 / 3 Foto: Printscreen/Instagram/Mojbeograd_rezerva

Vozač je prilično dugo vozio u rikverc, tačnije do prvog semafora i raskrsnice kada je ušao u ulicu, a samo pukom srećom niko nije stradao, jer je scena bila prilično nebezbedna.

Podsetimo, najčešći uzrok bahatosti i nasilničke vožnje kod mladih u poslednje vreme jeste želja za dokazivanjem i javnim plasiranjem sadržaja na društvenim mrežama, kako bi stekli popularnost .

- Posledice svakako leže u porodičnom vaspitanju i sredini u kojoj dete odrasta. Propusti koji se dese u tom uzrastu obično se nikad ne nadoknade. Kako dete raste i formira se kao ličnost, veoma je teško ugasiti loše navike, odnosno, mnogo je teže prevaspitavati decu, nego od samog početka raditi ispravno sa njima.

Bazirajući se na statistici, u Srbiji je u poslednjih godinu dana u saobraćajnim nesrećama stradalo preko 430 ljudi, što vozača, što pešaka.

Apelujemo na sve vozače da voze razumno, poštuju saobraćajne propise i vode računa o sebi, a samim tim i o drugim učesnicima u saobraćaju. Posebnu pažnju posvetite mlađim učesnicima saobraćaja i usporite pored škola.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.