OSVANUO NAJLEPŠI OGLAS U BEOGRADU: Ovako jedna Milica traži svoju LJUBAV! ODUŠEVIĆETE SE! (FOTO)
Ilustracija, Foto: Foto: Instagram/dnevnadozabeograda, Profimedia

"ŽIVOT JE KRATAK. NE PROPUSTITE ŠANSU..."

OSVANUO NAJLEPŠI OGLAS U BEOGRADU: Ovako jedna Milica traži svoju LJUBAV! ODUŠEVIĆETE SE! (FOTO)

Zahtev je pomalo neobičan, a sastoji se od toga da zainteresovani muškarci moraju poslati jedno kratko motivaciono pismo kako bi osvojili srce ove devojke

Objavljeno:

Ako ste mislili da se ljubav danas isključivo traži preko društvenih mreža i aplikacija za upoznavanje, prevarili ste se.

Ljubav se još uvek traži i preko oglasa, a to dokazuje i fotografija koju je objavila Instagram stranica Dnevna doza Beograda.

U oglasu se navodi da "poštena, skromna devojka, zdrava, obrazovana i ostvarana, od 25 godina, prijatnog izgleda traži momka sličnih godina koji želi da se ostvari kao suprug i otac i da provede život sa lojalnom osobom koja je spremna da bude najbolji prijatelj i podrška i u najtežim trenucima."

Kriterijumi, kako se dalje navodi, a suprotno uvreženom mišljenju današnjice da je materijalno većini žena uvek prioritet, nisu zahtevni. (Ili pak jesu? Prosudite sami.)

Zahtev je malo neobičan, a sastoji se od toga da zainteresovani muškarci moraju poslati jedno kratko motivaciono pismo kako bi osvojili srce ove devojke.

I baš kao što je devojka navela - život je kratak, i zato, ako ste slobodni i ako ispunjavate kriterijume, pošaljite jedno motivaciono pismo.

Ništa vas ne košta, a možda baš vi postanete akter jedne divne ljubavi koja je začeta na pomalo neuobičajen način.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.