KARAMBOL NA SLAVIJI, ZAPALJENI OBJEKTI, RUŠENJA! Ova nedelja je u Bg-u bila APOKALIPTIČNA, šta se dešavalo? (VIDEO)
Ilustracija, Foto: Printscreen, Zorana Jevtić, Stefan Stojanović

UŽAS

KARAMBOL NA SLAVIJI, ZAPALJENI OBJEKTI, RUŠENJA! Ova nedelja je u Bg-u bila APOKALIPTIČNA, šta se dešavalo? (VIDEO)

Nije čest slučaj da se u toku samo nekoliko dana dogodi ovoliko nesreća

Objavljeno:

Na kraju radne nedelje, vreme je da sumiramo događaje iz prestonice o kojima je javnost brujala prethodnih dana. Turbolentna nedelja je za nama, gotovo da nije bilo dana u kom se nije dogodila nesreća.

ZAPALILO SE ROMSKO NASELJE

Juče, usred bela dana na Novom Beogradu u Vespučijevoj ulici izbio je požar oko 14 časova. Zapalila se baraka u romskom naselju, a povređenih u ovom incidentu nije bilo. Na teren su izašla dva vozila sa sedam vatrogasaca iz Zemuna i dva vozila sa osam vatrogasaca sa Voždovca.

IZGOREO RESTORAN BRZE HRANE

U četvrtak oko 14 časova izbio je požar u Vrtlarskoj ulici u Zemunu. Naime, zapalio se restoran brze hrane, a tom prilikom niko nije povređen. Međutim, restoran je izgoreo do temelja, a apsolutno sve unutar njega je uništeno.

KARAMBOL NA SLAVIJI

Saobraćajnih nezgoda je bilo gotovo svakog dana na teritoriji cele Srbije, a jedna od njih dogodila se u sredu uveče, oko 21.30, kada se mladić Luka Miljuš (21) džipom marke "Volvo" zakucao u najmanje 7 parkiranih automobila.

On je velikom brzinom uleteo u Ulicu Svetozara Markovića, izlupao veći broj automobila i na kraju završio ispod jednog parkiranog auta. U udesu su povređene tri osobe, a pričinjena je velika materijalna šteta o čemu svedoče i snimci sa lica mesta. Pogledajte kako je to izgledalo.

ZAPALIO SE AUTOMOBIL U CENTRU GRADA

Još jedan incident dogodio se u parku Manjež, na uglu Kralja Milana i Svetozara Markovića gde se u utorak oko 16 časova zapalilo vozilo. Povređenih nije bilo, a vatra je progutala gotovo ceo automobil.

PONOVO SE URUŠILA ZGRADA U VIDOVDANSKOJ

Drama u Vidovdanskoj ulici traje već šest meseci, poslednji incident dogodio se u noći između ponedeljka i utorka kada je oko 3 sata posle ponoći došlo do novog obrušavanja zgrade.

Podsetimo, u julu prošle godine u ovoj ulici se urušio deo zgrade. Tom prilikom evakuisani su svi stanari i njima je obezbeđeno boravište na drugim lokacijama, a zgrada je od tog trenutka bila zapečaćena. Međutim, pre nešto manje od dva meseca, zgrada u Vidovdanskoj ponovo je bila u centru pažnje jer su u nju upali provalnici. Tom prilikom odnete su sve dragocenosti nesrećnih stanara koji prilikom evakuacije nisu mogli da ponesu svoje stvari, a iznošenje nameštaja bilo im je onemogućeno zbog njihove bezbednosti.

SRUŠIO SE KROV PIJACE NA NOVOM BEOGRADU

Vest o nesreći koja se dogodila na mestu gde se nalazi pijaca "Stari Merkator" , odjeknula je kao bomba. Naime, nešto posle 11 časova srušio se plafon pijace, a tom prilikom povređene su četiri osobe, srećom, niko nije nastradao.

Na lice mesta izašao je veliki broj vatrogasaca, kao i službe Hitne pomoći i policije. Ljudi su odmah evakuisani, a povređenima je hitno pružena medicinska pomoć.

POŽAR U FABRICI "IMT"

"Ukleta nedelja" počela je požarom koji se dogodio u ponedeljak u krugu fabrike IMT na Novom Beogradu.

Brzom intervencijom nadležnih službi izbegnuta je veća tragedija, požar je lokalizovan, a povređenih nije bilo. Ovom prilikom pričinjena je veća materijalna šteta, sav inventar koji se nalazio unutar zgrade je potpuno izgoreo.

Bonus video:

00:14

Požar u restoranu u Zemunu

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.