SJAJAN VIKEND NA STAROGRADSKOJ ZIMI IZAZVAO OSMEHE MALIŠANA: I ove nedelje čekaju vas brojna iznenađenja
Ilustracija, Foto: Promo

zanimljiv sadržaj

SJAJAN VIKEND NA STAROGRADSKOJ ZIMI IZAZVAO OSMEHE MALIŠANA: I ove nedelje čekaju vas brojna iznenađenja

Starogradska zima i ovog vikenda opravdala je očekivanja posetilaca

Objavljeno:

Iza nas je još jedan sjajan vikend koji je prošao u znaku najmlađih posetilaca, pa su tako naši najmlađi građani imali priliku da se druže s omiljenom junakinjom mnogih devojčica - kraljicom Elsom, ali i sa mađioničarima, junacima iz bajki i naravno, omiljenim Deda Mrazom. Mali kreativci oprobali su se u sjajnim muzičkim i kreativnim radionicama u Muzeju primenjenih umetnosti, a i narednih dana nastavljamo u istom maniru, uz poštovanje svih epidemioloških mera, što je potvrdio i Radoslav Marjanović, predsednik opštine Stari grad i istakao da nas čeka još zanimljivog sadržaja na Starogradskoj zimi.

1 / 5 Foto: Promo

"Uprkos otkazivanju muzičkog programa zbog nepovoljne epidemiološke situacije, iza nas je još jedan sjajan vikend na Starogradskoj zimi, koji je pre svega bio posvećen našim najmlađim građanima. I za naredne dane pripremili smo mnoštvo fantastičnih kreativnih i edukativnih radionica za sve generacije koje će se, kao i do sada održavati u Muzeju primenjenih umetnosti. Podsećamo još jednom, Starogradska zima traje do 23. januara, ali isključivo uz poštovanje epidemioloških mera jer nam je pre svega bitno da sačuvamo kako naše, tako i zdravlje drugih", rekao je Radoslav Marjanović.

U danima koji slede, svi koji reše da posete Park vojvode Vuka, imaće priliku da se oprobaju u kreativnom sadržaju za sve uzraste, pa tako već od utorka 18. januara nastavljamo u bluz stilu na zimskom šanku, a od 15 časova zainteresovani mogu da se oprobaju u izradi odevnih predmeta sa našom proslavljenom dizajnerkom Suzanom Perić.

Sreda, 19. januar rezervisan je za dečju predstavu "Irvas Trivutin", kao i animaciju Slavica, dok će u četvrtak 20. januara naši najstariji posetioci uživati u čarima likovne umetnosti. Potom sledi nešto što su mnogi jedva čekali - Sensina radionica za odrasle "Napravi svoj idealan novogodišnji parfem".

Ne zaboravite da je obzirom na situaciju, broj mesta učesnika u svim radionicama ograničen, te je za dolazak u Muzej primenjenih umetnosti potrebna prijava, a sve dodatne informacije možete potražiti na sajtu GO Stari grad kao i na zvaničnoj Instagram stranici Starogradske zime.

U petak, 21. januara od 17 časova družimo se s Diznijevim junacima, dok će odrasli moći da uživaju u predstavi "Deset naprema jedan". Vikend će kao i do sada proći u prepoznatljivom maniru - na programu su predstave za mališane, druženje s crtanim junacima, kreativni sadržaj i kvalittena muzika za koji se pobrinuo Naxi radio. U subotu 22. januara u Muzeju primenjenih umetnosti održaće se vajarska radionica za mališane, dok je u nedelju 23. januara na programu kreativna radionica Suzane Perić, a potom i muzička radionica "Čarobna frula".

1 / 7 Foto: Promo

I ne zaboravite da probate neke od specijaliteta najboljih beogradskih restorana u gastro kućicama, a tu je i Zimski šank da vas ugreje omiljenim napicima i najlepšim muzičkim hitovima u ovim hladnim danima, naravno, uz poštovanje svih epidemioloških mera svakog radnog dana od 15 do 22h, i vikendom od 11 do 23h.

Program "Starogradska zima" organizuje Gradska opština Stari grad, Grad Beograd, Beokom servis, a medijski partneri su Mondo i Adria Media magazini.

Partneri projekta Starogradska zima su Coca - Cola, Heineken, Telekom Srbija, Huawei, Skijališta Srbija, Mondelez i Frikom.

Sve novosti na dnevnom nivou možete pratiti na Instagram stranici Starogradska zima.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.