KAPA DOLE, DOBRI LJUDI! U Beogradu osvanuo mural posvećen nestalim bebama u Srbiji (FOTO)
Mural, Foto: Uroš Arsić

REŠAVANJE PROBLEMA NESTALIH BEBA

KAPA DOLE, DOBRI LJUDI! U Beogradu osvanuo mural posvećen nestalim bebama u Srbiji (FOTO)

Mural je otkriven juče u Ulici vojvode Dobrnjca u Beogradu

Objavljeno:

Dušanka Bužanin, članica Udruženja roditelja "Nestale bebe Beograda" pozvala je sve roditelje koji sumnjaju da su im dece nestala iz porodilišta da se obrate udruženjima koja se bave ovim problemom jer ona godinama ulažu veliki trud u rešavanju problema nestalih beba.

Dušanka je rekla da je baš zahvaljujući Udruženju "Nestale bebe Beograda" došla do njoj veoma bitnih dokumenata i navela da joj je život 40 godina bio "hod po mukama" i da je krila svoj problem.

mural
foto: Uroš Arsić

"Uz pomoć Udruženja sam tragala za istinom, sada sam moralni pobednik i imam obavezu da i druge roditelje pozovem da se obrate Udruženju u kom će naići na divne ljude pune ljubavi", istakla je ona i dodala da je veoma zahvalna Evropskoj uniji na tome što je podržala Udruženje i poklonila novac za izradu murala.

mural
foto: Uroš Arsić

Udruženje je EU uputilo i peticiju u kojoj se ističe da se od svih njenih institucije očekuje da budu deo kampanje koja će budućim generacijama ponuditi sećanje o ranjivosti i bespomoćnosti nestale ili ukradene dece, bez obzira na državu, režim ili vreme.

mural
foto: Uroš Arsić

Udruženje očekuje da se pretnja koju predstavlja nestanak ili krađa dece otkloni na brz, energičan i profesionalan način, ali i podršku zastupanju interesa roditelja i dece.

mural
foto: Uroš Arsić

(Espreso / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.