10 stvari koje morate da uradite pre 31. decembra
Galerija, Foto: Promo

SVE NA JEDNOM MESTU

10 stvari koje morate da uradite pre 31. decembra

Nova godina još nije stigla, a naša želja već je ispunjena

Objavljeno:

Godina je ušla u svoj foto-finiš i užurbano pokušavamo da sve obaveze privedemo kraju. Dok jurcamo gradom i štikliramo po to-do listama, prikrada nam se i svođenje računa, jer deluje kao da je 2021. trajala tek nekoliko minuta i puni smo utisaka o periodu iza nas. Imamo još desetak dana da u stilu zaokružimo priču i predlažemo vam da se skoncentrišete i ispunite stavke sa naše bucket liste. Provod, zabava i uživanje su vam u tom slučaju zagarantovani, a tu je i osećaj uspeha i blagostanja posle završenog „posla“. Zato nas pratite i u dobrom raspoloženju „uplešite“ u 2022. godinu koja nam se smeši puna optimizma i nade da će sve biti okej. I znate šta? Stvarno hoće!

Dovršite spisak sa poklonima

Znamo da smo obećali da ćemo ove godine biti odgovorni i da ćemo već početkom decembra svima kupiti nešto lepo... Ali evo nas na kraju godine sa spiskom na kome nije precrtano ni pola. Nemojte paničiti, dovoljno je da odvojite malo vremena i odšetate do Galerije. Da, to je najveći tržni centar u regionu i da, tamo ćete pronaći sve što vam je potrebno. Na Galerija aplikaciji pratite mapu sa radnjama i sve ćete završiti super brzo. Ostaće vam dovoljno vremena i da čestitate sebi na brzini i efikasnosti i počastite se kafom i kolačima u brojnim kafićima. Pa, zaslužili ste.

Dopunite budžet

Idealan scenario: vi kupujete, a novac se vraća na račun. Zvuči kao utopija, ali je to realnost u Galeriji. Jer ukoliko do kraja godine u jednom danu potrošite 10.000 dinara i više i skenirate račune u okviru Galerija aplikacije dobićete bonus-bodove u vrednosti od čak 1.000 dinara koje možete potrošiti u više od 100 radnji u Galeriji. Znači dok kupujete za druge i vi ćete dobiti sladak poklončić. Win – win!

Ne morate sve sami

Ponekad smo zatrpani obavezama, taskovima i zadacima. I od te panike ne uspevamo da shvatimo činjenicu da je posao moguće podeliti, evo za 2022. godinu vežbaćemo delegiranje u praksi. I sa time možemo početi već danas, u Galeriji postoji usluga besplatnog pakovanja poklona. Donesite svoje darove, profesionalci će ih upakovati kao sa reklame, a vi ćete uštedeti dovoljno vremena da se posvetite voljenima na opušten način bez nezgoda sa selotejpom i sjajnim papirom.

Galerija Remont
foto: Promo

Organizujte svečani branč

I ne ne morate da kuvate i raspremate, predlažemo vam da budete inovativni i da porodicu i prijatelje pozovete u jedan od restorana u prizemlju Galerija centra. Svi oni nude pogled na reku, a veliki stakleni prozori dopustiće da se „kupate“ u zimskom suncu dok radosno nazdravljate nekim novim pobedama. Naručite Mimoze i zamislite neku lepu želju. Držimo vam fige.

Drugačija Nova godina

Ako niste raspoloženi za šljokice i frku razumemo vas. Posle hektničnog perioda potrebno nam je da se malo iskuliramo i ideja o lenškarenju tokom praznika nam nikada nije zvučala bolje. Potrebna vam je dobra novogodišnja plejlista (Buble i Mariah kao must), nekoliko romantičnih filmova (ako niste gledali Holidate, vreme vam je) i nova mekana pidžama. Predlažemo Extreme Intimo kolekciju sa medama za celu porodicu, crvene kreacije iz Bonattija, kao i retro spavaćice koje ćete naći u Zara Home radnji. Naravno, u Galeriji.

1 / 4 Foto: Promo

Zabavljajte se kao klinci

Kao izgovor neka vam bude da ste tu zbog svojih najdražih najmlađih, ali hej i mi imamo pravo da se zabavimo preko mere! Zato pravac igraonica CosmoKids i najveći trambolina park u regionu CosmoJump. Skačite kao da sutra ne postoji. Pravite piruete, letite visoko u vazduh, zaboravite na realnost, probudite dete u sebi i u potpunosti mu se prepustite. To je iskustvo koje ćete dugo pamtiti, a može da vam postane i nova tradicija u 2022. godini, što da ne?

Galerija Remont
foto: Promo

Ispunite svoje kaprice

Cele godine ste gledali tu finu kremu? Obigravate oko salonki već nekoliko meseci? Listate uvek istu coffee table knjigu kad god uđete u knjižaru? Preskočite impulsivne odluke i setite se onih stvari koje vam uvek ukradu pažnju kad uđete u tržni centar. Sad je vreme da ih priuštite, plus sniženja su na snazi. Verujemo da već imate imaginarni spisak čim uđete u Galeriju: od Sephore i Vulkana, preko Jasmina, do Frattelija i Marelle.

Steknite nove, zdravije navike

Sve što želite jeste da se prepustite neumerenom životu? Razumemo i podržavamo. Ali, igrajte pametnije, pre Nove godine krenite sa zdravim životom i vratite mu se posle nekoliko dana proslave. U Galeriji ćete pronaći restorane koji služe zdrave specijalitete kao što su Love Greens i Juicy Lucy. A na svoj shopping spisak dodajte opremu za jogu koju ćete pronaći u Oyshu, kao i tegiće koje možete da pazarite u Sport Vision radnji. Svedite grižu savest na minimum i odmah na početku godine se posvetite sebi.

Upoznajte Deda Mraza

Nekada nam je stvarno žao što smo odrasli, ali nema veze, našim mališanima možemo da priredimo iskustvo iz mašte. U Galeriji je otvorena Deda Mrazova praznična radionica. Mališani će do Nove godine uživati u druženju, radionicama crtanja i pisanja novogodišnjih pisama. Tu je i pravo poštansko sanduče u koje mogu da ostave pismo koje će Deda Mraz kasnije pročitati. Pored ovih radionica, najmlađe vikendom očekuju tematske predstave koje će dodatno probuditi duh praznika

Galerija Remont
foto: Promo

Neka slavlje počne!

Zašto biste čekali veče? Ispratite 2021. godinu u toku dana. Spremite kombinaciju i poslednjeg dana decembra prepustite se slavskom raspoloženju. U restoranu Cross u Galeriji uživajte u matineu, savršenim zalogajima i magičnoj prazničnoj atmosferi. Matine traje od 15 do 18 sati, a nakon toga uz ritam jazz-a i predivan glas Lene Kovačević u restoranu Pupin zakoračite u novu 2022. godinu!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.