BEOGRAD DOBIJA JOŠ KOMUNALACA: Uprava raspisala oglas
Ilustracija, Foto: Damir Dervišagić

pojačanje od 100 ljudi

BEOGRAD DOBIJA JOŠ KOMUNALACA: Uprava raspisala oglas

Kolika je potreba za prijemom i povećanjem broja komunalnih milicionera pokazala je trenutna situacija uzrokovana epidemijom koronavirusa, ali i nova ovlašćenja koje su komunalci dobili. Jedan od njih je i kontrola buke u ugostiteljskim objektima, ali i kontrola komunalnog reda na rekama

Objavljeno:

Kako bi se komunalni red u prestonici podigao na viši nivo, u narednom periodu će još 100 ljudi biti zaposleno u Komunalnoj miliciji.

Gradska uprava raspisala je javni poziv za prijem novih članova koji će biti deo Sekretarijata za poslove komunalne milicije.

U komunalnim redovima za sada ima oko 370 milicionara što je nedovoljno da se pokriju i sve rubne opštine, pišu Novosti.

Kolika je potreba za prijemom i povećanjem broja komunalnih milicionera pokazala je trenutna situacija uzrokovana epidemijom koronavirusa, ali i nova ovlašćenja koje su komunalci dobili. Jedan od njih je i kontrola buke u ugostiteljskim objektima, ali i kontrola komunalnog reda na rekama.

Kriterijumi izbora za posao komunalnog milicionara jasno su definisani konkursom, a kandidati će kao i ranije prolaziti i psihološke razgovore, kako bi najbolji bili izabrani. Sa kandidatima, koji budu izabrani, zaključuje se ugovor o stručnom osposobljavanju za obavljanje poslova komunalnog milicionara koji se kasnije o trošku Grada upućuju na obuku. Nakon uspešno završene obuke, kandidati polažu ispit nakon čega dobijaju sertifikat.

(Espreso / Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.