JKP ''GRADSKA ČISTOĆA'' TOKOM NOĆI I JUTRA NASTAVILO UKLANJANJE SNEGA: Od jutros na terenu 380 radnika (FOTO)
JKP ''Gradska čistoća'', Foto: Grad Beograd

vredno i radno

JKP ''GRADSKA ČISTOĆA'' TOKOM NOĆI I JUTRA NASTAVILO UKLANJANJE SNEGA: Od jutros na terenu 380 radnika (FOTO)

Odnošenje smeća i dalje je otežano u uskim i strmim ulicama koje su i dalje neprohodne za kamione „Gradske čistoće”.

Objavljeno:

JKP „Gradska čistoća” usled snežnih padavina radi pojačanom dinamikom. Ekipe su u protekla 24 sata konstantno na terenu raspoređene na deset beogradskih opština koje su u nadležnosti ovog preduzeća, saopšteno je iz JKP „Gradska čistoća”.

1 / 4 Foto: Grad Beograd

Kako se navodi, od jutros je na terenu 380 komunalnih radnika, 50 transportnih vozila i deset radnih mašina angažovanih na uklanjanju snega i posipanju soli. U trećoj smeni je 180 komunalnih radnika uklanjalo sneg sa prilaza pešačkim prelazima, autobuskih stajališta, javnih stepeništa, trotoara širih od pet metara i čistili sneg u pešačkim zonama. Ekipe su nastavile i sa posipanjem soli kako bi se sprečilo formiranje leda. Osim ljudstva angažovana je i mehanizacija, pa su na beogradskim ulicama tokom noći bila 33 transportna vozila i sedam radnih mašina JKP „Gradska čistoća”.

JKP ''Gradska čistoća''
foto: Grad Beograd

Iako je bilo otežano odnošenje smeća u pojedinim delovima grada usled obimnih padavina, JKP „Gradska čistoća” je uspelo da stigne do gotovo svih lokacija i isprazni sudove za odlaganje otpada. Odnošenje smeća i dalje je otežano u uskim i strmim ulicama koje su i dalje neprohodne za kamione „Gradske čistoće”.

JKP ''Gradska čistoća''
foto: Grad Beograd

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.