STAROGRADSKA ZIMA - NOVOGODIŠNJI PROGRAM ZA SVE NAS
Ilustracija, Foto: Promo

čarolija

STAROGRADSKA ZIMA - NOVOGODIŠNJI PROGRAM ZA SVE NAS

Posetioci će imati priliku da đuskaju uz muziku domaćih DJ-eva, raspevaju se na nastupima naših muzičkih zvezda, dovedu svoje mališane na kreativne radionice, druženje sa junacima iz bajki i koncerte posebno osmišljene za njih

Objavljeno:

Na Topličinom vencu, u Parku vojvode Vuka, ove zime održaće se poseban program pažljivo pripremljen za baš sve uzraste! Očekuje nas novogodišnja čarolija koja će trajati 36 dana na Starom gradu. Od 17. decembra do 23. januara Park vojvode Vuka biće mesto na kome ćemo uživati u sjajnoj hrani, toplim i hladnim napicima i vrhunskoj muzici najvećih zvezda!

Posetioci će imati priliku da đuskaju uz muziku domaćih DJ-eva, raspevaju se na nastupima naših muzičkih zvezda, dovedu svoje mališane na kreativne radionice, druženje sa junacima iz bajki i koncerte posebno osmišljene za njih. U Muzeju primenjenih umetnosti održavaće se najrazličitiji tipovi radionica za sve uzraste - od crtanja, preko izrade novogodišnjih ukrasa, do radionica eteričnih parfema. I najslađe za kraj - biće tu i 10 gastro kućica najboljih beogradskih restorana, a kada poželimo da se osvežimo ili ugrejemo - čeka nas specijalni zimski bar. Loco Chef, Ž Burger, Inbox libijska kuhinja, La Taqueria i mnogi drugi upotpuniće događaj najraznovrsnijim gastronomskim specijalitetima!

Svaki dan Starogradske zime posebno je isplaniran i biće ispunjen brojnim zanimljivim aktivnostima za sve - od druženja sa Deda Mrazom i Dizni junacima, preko kreativnih radionica i za najstarije i za najmlađe, do različitih predstava i koncerata. Čeka nas pravo praznično raspoloženje i buđenje novogodišnjeg duha! Prvog dana manifestacije, 17. decembra od 17h u Parku vojvode Vuka čekaju nas Deda Mraz i DJ Tica sa kojima ćemo se zagrejati i svečano otvoriti manifestaciju! Tokom večeri uživaćemo u predstavi Nacionalne fondacija za igru, koncertu za decu Leontine i hora “Čarolija”, a vrhunac večeri biće koncert Lexington benda!

Prvi dan je samo uvod u sjajno isplaniran program prepun kvalitetnog sadržaja za sve, a za celokupan program i detalje pratite Starogradsku zimu na društvenim mrežama! Zapratite Starogradsku zimu na Instagramu i Facebooku i povedite mame i tate, bake i deke, decu, prijatelje ili simpatiju na pravo mesto. Vidimo se na Starogradskoj zimi u Parku vojvode Vuka!

Program “Starogradska zima” organizuje Gradska opština Stari grad, Grad Beograd, Beokom servis, Mondo, Adria Media magazini i Muzej primenjenih umetnosti. Sponzori manifestacije su Coca cola, Skijališta Srbija, Mondelez, Pepsico i Heineken.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.