NEMOGUĆE OTKLONITI KVAR ZBOG BLOKADA: Hladni radijatori korisnicima TO “Novi Beograd”
Beogradske elektrane, Foto: Beogradske elektrane

SAOPŠTENJE

NEMOGUĆE OTKLONITI KVAR ZBOG BLOKADA: Hladni radijatori korisnicima TO “Novi Beograd”

Telefoni za prijavu kvarova u Dispečekommcentru su usijani

Objavljeno:

Javno komunalno preduzeće “Beogradske elektrane” izvinjava se svim potrošačima u Novom Beogradu, delu Zemuna, Bežanijskoj kosi, delu grada u rejonu oko Slavije i delu Senjaka kojima je trenutno hladnije u stanovima.

Naime, u sistemu su se javili veliki gubici vode, a ekipe za hitne intervencije su u ovom trenutku nemoćne i onesposobljene da na terenu lociraju mesto kvara zbog blokade puteva i mostova. Sve dok traju blokade, korisnicima koji se toplotnom energijom snabdevaju iz toplotnog izvora TO “Novi Beograd” biće hladniji radijatori jer sistem radi u smanjenom režimu kako ne bi došlo do potpunog isključenja grejanja i “ispada” toplane Novi Beograd”.

Telefoni za prijavu kvarova u Dispečekommcentru su usijani, ali operateri čine sve da se jave na svaki poziv i objasne korisnicima zašto im je grejanje lošijeg kvaliteta.

Još jednom se izvinjavamo našim korisnicima i molimo ih da imaju razumevanja zbog nastale situacije. Nadamo se da će beogradske ulice uskoro biti slobodne kako bi ekipe sa terena našle mesto kvara i kako bi teška mehanizacija mogla da pristupi otkopavanju i rešavanju problema.

(Espreso / Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.