TOTALNI KOLAPS U BEOGRADU: Gužve na MOSTOVIMA, izbegavajte ove DELOVE grada (VIDEO)
Saobraćaj, Foto: Printscreen/Espreso

ŠPIC

TOTALNI KOLAPS U BEOGRADU: Gužve na MOSTOVIMA, izbegavajte ove DELOVE grada (VIDEO)

Saobraćaj mili ili je u potpunom zastoju na najfrekventnijim tačkama u gradu. Tako su već sada slabo prohodni mostovi, deonica autoputa na Novom Beogradu kao i sam centar prestonice

Objavljeno: 17:48h

Pred sam kraj radne nedelje i meseca, praznično ludilo se već oseća u vazduhu, a na beogradskim kolovozima haos iako popodnevni špic još nije u zanitu.

Saobraćaj mili ili je u potpunom zastoju na najfrekventnijim tačkama u gradu. Tako su već sada slabo prohodni mostovi, deonica autoputa na Novom Beogradu kao i sam centar prestonice.

Na Gazeli je potpuni kolaps u smeru od grada, dok je u sprotnom smeru primetna veća frekvencija automobila ipak je prohodno.

Na Autokomandi vozila mile i u smeru ka Banjici i prema gradu. Ista je situacija u smeru ka Južnom bulevaru, a deluje da je na odeonici autošputa kod Autokomande potpuni haos.

Velike kolone vozila su se formirale i kod Trga Nikole Pašića u oba smera, a ništa bolja situacija nije ni u Takovskoj ulici.

Na popularno Pančevcu kolone su se formirale u ka smeru ka gradu, dok se u suprotnom smeru iznenađujuće saobraćaj obavlja nesmetano.

Saobraćaj na Mostu na Adi se odvija usporeno, ali deluje da se vozila bar pomeraju.

(Espreso / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.