OGLASILI SE IZ GSP-a NAKON ŠTO SE PUTNIKU ANTIFRIZ PROLIO PO LICU: Evo šta su rekli o incidentu
Ilustracija, Foto: Filip Plavčić

Putnik poliven antifrizom

OGLASILI SE IZ GSP-a NAKON ŠTO SE PUTNIKU ANTIFRIZ PROLIO PO LICU: Evo šta su rekli o incidentu

Kako dodaju, policija je obavila uviđaj, a putnik je kolima Hitne pomoći odvezen u kliniku u Pasterovoj

Objavljeno:

Nakon nesvakoidašnjeg incidenta koji se dogodio danas u autubusu na liniji 16, oglasio se i JKP "GSP" koji i sam ne može da poveruje da je tako nešto moglo da se dogodi.

"U autobusu sa linije 16 koji se kretao Bulevarom Despota stefana ispod Pančevačkog mosta povređen je putnik usled pucanja creva rashladnog sistema na vozilu", navode za Beograd na Blic i detaljno opisuju šta se dogodiolo:

"Putnik je sedeo sa leve strane vozila u pravcu iza vozača naspram drugih vrata, kada je došlo do ovog nesvakidašnjeg incidenta. Budući da su ta creva razvedena po unutrašnjosti vozila iznad sedišta do prozora, nije se moglo predvideti pa ni izbeći izlivanje veće količine tečnosti po putnicima koji su sedeli ispod krovnog poklopca", izjavili su iz GSP-a za "Blic".

Kako dodaju, policija je obavila uviđaj, a putnik je kolima Hitne pomoći odvezen u kliniku u Pasterovoj.

"Autobus je isključen iz saobraćaja i odvezen u garažu gde će se obaviti detaljan pregled instalacija i popravka. JKP GSP Beograd se izvinjava svim putnicima zbog ovog skoro neverovatnog kvara koji do sada nikada nije zabeležen", navodi se u saopštenju ovog gradskog saobraćajnog preduzeća.

Podsetimo, na liniji 16 u Bulevaru despota Stefana danas pre podne puklo je crevo od antifriza koje je tokom vožnje poprskalo jednog putnika po licu, koji je tom prilikom zadobio opekotine.

(Espreso / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.