"BEOGRAD ĆE IMATI NAJSPEKTAKULARNIJI DOČEK NOVE GODINE": Vesić doveo "pojačanje"
Vesić i Bregović, Foto: Facebook/Goran.Vesic.zvanicna.stranica

sPREMA SE NEŠTO VELIKO

"BEOGRAD ĆE IMATI NAJSPEKTAKULARNIJI DOČEK NOVE GODINE": Vesić doveo "pojačanje"

Grad Beograd će narednih dana da objavi ko će da nastupi i na koncertima koje organizuje 29. i 30. decembra

Objavljeno:

"U Beogradu će za doček Nove godine pevati i Goran Bregović, a biće još iznenađenja", poručuje zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić.

„Grad Beograd imaće ove godine najspektakularniji doček Nove 2022. godine jer ispred Doma Narodne skupštine nastupaju Jelena Karleuša, Marija Šerifović i Sara Jovanović. Iste večeri na Sava Promenadi grad Beograd u saradnji sa kompanijom Beograd na vodi organizuje koncert za one koji vole Gorana Bregovića. Na prostoru između Starog savskog mosta i zgrade Rezidens, osim Bregovića, nastupiće Mladen Vojičić Tifa, Saša Kovačević, Angelina i Cobi. Posetioci će prisustvovati laserskom spektaklu i vatrometu“, najavio je Vesić u objavi na Fejsbuku.

Prema njegovim rečima, Grad Beograd će narednih dana da objavi ko će da nastupi i na koncertima koje organizuje 29. i 30. decembra, a koji će biti namenjeni mlađoj populaciji.

„Narednih dana objavićemo i program Dečje Nove godine koja će biti održana na 25 lokacija u Beogradu u svih 17 beogradskih opština. Beograd pobeđuje“, zaključio je zamenik gradonačelnika.

(Espreso/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.