MARIJA DOBILA PONUDU ZA POSAO, A LAZAR STIPENDIJU: Stiže pomoć bratu i sestri koji su ostali bez članova porodice
Marija Milošević, Foto: Printscreen/Youtube/Novo jutro

POMOĆ MILOŠEVIĆIMA KOJI SU OSTALI BEZ MAJKE I OCA

MARIJA DOBILA PONUDU ZA POSAO, A LAZAR STIPENDIJU: Stiže pomoć bratu i sestri koji su ostali bez članova porodice

Prema njenim rečima, Fondacija je osnovana na inicijativu zamenika gradonačelnika Gorana Vesića nakon tragičnog događaja u Obrenovcu, u kojem su izgubljena dva mlada života. Prošle nedelje održana je i prva sednica Upravnog odbora

Objavljeno:

Fondacija za decu i mlade pomogla je Lazaru i Mariji Milošević, koji su u kratkom periodu zbog virusa korona ostali bez svih članova porodice. Od Grada su dobili jednokratnu pomoć, čime su još jednom ispunili svoj cilj, a to je da pruži podršku mladima u prestonici, čije porodice nisu u sistemu socijalne zaštite, ili kojima socijalna pomoć nije dovoljna da pristojno žive.

Osim materijalnih sredstava, Marija je dobila ponudu za posao u Hitnoj pomoći, gde je kao vozač radio njen otac, dok je za Lazara obezbeđena stipendija od Fondacije Zemunske gimanzije, koju pohađa.

Marija i Lazar
foto: Printscreen/Youtube/Novo jutro

- I ubuduće ćemo pružati pomoć roditeljima sa više dece, samohranim roditeljima, deci bez roditeljskog staranja, i to razne vrste pomoći u vidu garderobe, hrane, školskog pribora, finansijsku pomoć, pomoć u prekvalifikaciji, doškolovanju i zaposlenju roditelja - rekla je direktorka Fondacije za decu i mlade Tanja Popović.

Prema njenim rečima, Fondacija je osnovana na inicijativu zamenika gradonačelnika Gorana Vesića nakon tragičnog događaja u Obrenovcu, u kojem su izgubljena dva mlada života. Prošle nedelje održana je i prva sednica Upravnog odbora.

(Espreso / Novosti online)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.