Sutra aukcija Moda za humanost u organizaciji Međunarodnog kluba žena iz Beograda!
Moda, Foto: Profimedia

hajat

Sutra aukcija Moda za humanost u organizaciji Međunarodnog kluba žena iz Beograda!

Aukcija se održava u utorak, 16. novembra u 17.30 u hotelu Hajat, u Kristalnoj dvorani. Sav prihod od aukcije namenjen je najugroženijem delu populacije u Srbiji

Objavljeno:

Međunarodni klub žena (IWC) iz Beograda sutra organizuje aukciju "Moda za humanost" na kojoj će biti ponudjeni odevni predmeti koje su donirale članice diplomatskog kora u Srbiji kao i poznati domaći dizajneri i domaći i strani brendovi.

Aukcija se održava u utorak, 16. novembra u 17.30 u hotelu Hajat, u Kristalnoj dvorani. Sav prihod od aukcije namenjen je najugroženijem delu populacije u Srbiji.

Članice Medjunarodnog kluba žena doniraju specifične odevne predmete. Tako će supruga ambasadora Indije ponuditi dva vezena sarija, supruga indonežanskog ambasadora materijale ručno radjene u batik tehnici, tipične tunike sa pantalonama od supruge pakistanskog ambasadora. Supruga meksičkog ambasadora ponudiće izvezenu tradicionalnu meksičku bluzu u stilu Fride Kalo, a supruga ambasadora Belorusije jaknu najpoznatijeg dizajnera iz te zemlje, saopštio je IWC.

Poznati domaći dizajneri i brendovi su takodje ponudili svoje komade odeće. Neki su čak dizajnirani za ovu priliku.

Biće tu Atelje Igor Todorović, Marija Trlac, Atelje Mia Kostov, Atelje Maja Pavičević, Ivko, Manuel, Nonna handmade… Biće ponudjeni i odevni predmeti svetski poznatih brendova od večernjih haljina, jakni, šalova, do torbi i cipela, medju kojima su Versaće, Ralf Loren, Adolfo Domingez, Jkobald, Fantasia di Yeya, Šanel cipele.

(Espreso / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.