UŽAS U ZEMUNU: Našli ljudsku lobanju ispred zgrade!
Foto: Stock

iSTRAGA JE U TOKU

UŽAS U ZEMUNU: Našli ljudsku lobanju ispred zgrade!

Prema prvim procenama, reč je o delu lobanje iz Drugog svetskog rata, saopšteno nam je juče u policiji. Međutim, stanovnik ove zgrade Kiro Taskov tvrdi da su mu sve komšije iz ove zgrade rekle da su videle glavu muškarca
Objavljeno:

UZemunu se u utorak odigrala prava horor scena! Stanovnik zgrade u ulici Banatska 59, u Zemunu, vratio se u 15.30 kući i nakon što se uparkirao u garažu, iza svoje zgrade je pronašao ljudsku lobanju, objavio je "Alo"!

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Prema prvim procenama, reč je o delu lobanje iz Drugog svetskog rata, saopšteno nam je juče u policiji. Međutim, stanovnik ove zgrade Kiro Taskov tvrdi da su mu sve komšije iz ove zgrade rekle da su videle glavu muškarca!

- Kada sam se vratio s posla, video sam policiju i čuo šta se desilo. Svi verujemo da je labradorka Astra, koja se uvek šeta oko zgrade i po okolini, dovukla tu glavu sa nekog mesta. Komšinica koja je to videla bila je prestravljena. Ona je videla i kosu na toj glavi - priča Askov za „Alo!”.

On objašnjava da je glavu pronašao komšija koji je pukovnik u Vojsci Srbije i da su okupljeni čuli forenzičare koji su tog dana vršili uviđaj da je, prema fazi raspadanja, muškarac preminuo pre oko dva meseca!

- Verovatno ju je pas našao u polju kukuruza iza zgrade. Do pre dve nedelje to polje bilo je puno kukuruza i sada kada su sve preorali, Astra je tu lutala i sto posto baš tu našla glavu i donela je ovde do naše zgrade. Ona je ovde svašta dovlačila sa polja. Jednom je donela i konjske kosti. Ona je, inače, noću vezana iza zgrade, ali je danju puštena. Njeni vlasnici su u Nemačkoj, pa je pazi jedna baka - ističe naš sagovornik.

Stanarka zgrade pored kaže za naš list da je policija provela nekoliko sati na uviđaju i da su pretraživali čak i polje kukuruza.

Nađeni deo tela odnet je na obdukciju na Institut za sudsku medicinu, gde će se tačno utvrditi starost i o čemu je zapravo reč.

(Espreso.co.rs / Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.