PENJU SE NA BANDERE, NOSE MERDEVINE! Masovno uklanjanje ALBANSKIH ZASTAVA u Beogradu (VIDEO)
Skidanje zastave, Foto: Printscreen Instagram

neverovatno

PENJU SE NA BANDERE, NOSE MERDEVINE! Masovno uklanjanje ALBANSKIH ZASTAVA u Beogradu (VIDEO)

Tako je na Tviteru osvanula kompilacija snimaka na kojima mladi na različitim lokacijama po Beogadu skidaju pomenute zastave

Objavljeno:

Penju se na banderu kako stignu, uglavnom je više njih u akciji, neki nose i merdevine, nebitno da li je to na mostu ili u sred prometne saobraćajnice... a jedini cilj je skinuti zastavu Albanije.

Beogradom se već nekoliko dana, pored srpske i zastave Severne Makedonije, vijore i zastave Albanije, a kako smo ranije pisali, mnoge od njih poskidane su, neke su osvanule na fotografijama izgažene.

Tako je na Tviteru osvanula kompilacija snimaka na kojima mladi na različitim lokacijama po Beogadu skidaju pomenute zastave. Na pojedinima čak deluje kao da je ova akcija dobro organizovana, jer momci sa sobom imaju i merdevine.

Bez obzira da li je dan ili noć, kao i da li se nalaze na mostu ili prometnoj saobraćajnici, ove mladiće ni to nije sprečilo da sa bandera uklone albanske zastave.

Podsećamo, za jedan od incidenata prikazan na snimcima, kada je grupa mladića i maloletne dece skidala zastave Albanije sa bandera u Beogradu, odgovoran je Nikola Keljanović koji je i priznao krivicu.

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.